Två sidor av myntet,

Förlåt för min tystnad,

Jag kommer för stunden inte orka besvara era frågor eller kommentarer.

Jag behöver tid för mig själv, då jag är mycket ledsen över hela den uppstådda situationen.

Ge mig lite tid så kommer jag samla mig tillsammans med professionell juridisk hjälp och ge min sanning,

Det finns alltid två sidor av myntet!

Kram Tigerfalk

 

20 kommentarer

 1. All kärlek till dig ❤️ Vi som känner dig vet att du står upp för rättvisa och aldrig skulle gå bakom ryggen på någon, inte ens din värsta fiende. Sanningen kommer alltid fram ❤️

 2. Jag tror inte ett dugg på det som står eftersom jag vet att du är inte sån som person. Tänker på dig. Sanningen kommer alltid fram till slut. Vill ge dig en stor varm kram ❤❤❤❤

 3. Det ska onekligen bli väldigt intressant att höra ”den andra sidan av myntet”. Oavsett vad som hänt tycker jag inte det är ok att hänga ut dig som Wahlgrens gör. Vi är nog många som väntar på din version av det hela…

 4. Kopia från Pernilla Wahlgrens blogg bland kommentarerna.
  Bra skrivet

  ARG GRANNE TALAR SKRIVER:
  23 SEPTEMBER 2017 KL. 12:52
  ”Det är verkligen otäckt att se krafterna i en smutskastningskampanj. Den här ”rättegången” eller vad ska vi kalla Pernillas inlägg är ingenting annat än en riktigt smutsig häxjakt.
  En för oss läsare okänd och ohörd målas upp som en bedragare – och den ilskna mobben hakar på, kanske känner ni som kommenterar här att ni fått vittring på blod, kanske blir ni nöjda vid tanken på att BEDRAGAREN kanske får en panikångestattack eller liknande.

  SKÄMS – Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och alla andra nättroll som finns där ute.
  I Sverige avgörs tvistemål i Tingsrätten – inte på internet. Om du Christina Schollin trodde att du hade rätten på din sida.. Varför går du inte till en advokat och stämmer Minette?

  För den som verkligen vill veta vad som har hänt har jag lite inside information.
  Inte personlig om Minette, Pernilla eller Christina – men om vad som hänt i kontakten med hyresvärden Riksdagsförvaltningen.
  2011 totalrenoverades dessa väldigt gamla byggnader som var i uselt skick. Renoveringen pågick i fram till 2013. Under denna tid var hyresgästerna ”pausade” – eftersom de inte kunde vara där.
  De behövde alltså inte betala hyra, utan fick istället samma hyressumma utbetald till sig av hyresvärden. Tanken var att man under dessa två år, med hjälp av dessa pengar skulle kunna hyra in sig någon annan stans. När renoveringen var klar fick hyresgästerna tillbaka sina lokaler och som en kompensation för allt fick hyresgästerna 50% hyresreduktion under hela två år tid – fram till sommaren 2015.

  I samband med renoveringen 2011 startade en konflikt mellan Schollin och hyresvärden. Christina kunde inte behålla butik tillbaka eftersom Riksdagen behövde lokalen. Istället fick hon en annan butikslokal – som hon inte var lika nöjd med. Detta är begynnelsen till konflikten.
  Christina Schollin beskriver själv här så fint i sin blogg i ett inlägg ifrån 2014 att hon anser sig vara grundlurad av Sveriges Riksdag och att hon inte är villig att betala hyran!!
  Hur kan människan säga att hon bara inte har lust att betala – och tycka att det är rätt?

  Riksdagens jurister har haft ögonen på Christinas verksamhet i sex år. De behövde underlag och bevis för att kunna vräka henne. Eftersom hyresvärden är just Riksdagsförvaltningen så har detta gått ytterst korrekt tillväga. Det är inte lätt att bli av med en hyresgäst som Christina Schollin, oavsett hur olagligt hon har agerat. De förstod naturligtvis att det skulle komma skandaler och skriverier ur detta och Riksdagsförvaltningen har agerat oantastligt.

  Under åren 2013 -20016 har Christina Schollin har sökt samarbetspartners och annonserat ut sin lokal på Blocket.se, skrivit friskt på sin blogg om vad som händer och sker – så allt har skett rätt öppet – och hyresvärdens representanter har noterat och lagt sina iakttagelser till handlingarna.

  Utifrån har man kunnat se att det varit rena rama cirkusen inne hos Christina, företaget har ändrat karaktär helt och sålt varor från 90-talet, en massa skräp, Christinas egna använda kläder och gamla videokassetter från TV-serien Varuhuset mm.
  Olika kvinnonamn sätts upp och tas ner från dörren. De är olika sierskor och spådamer. Vissa har sysslat med kropps och skönhetsvård – de så kallade ”änglarna”. Dessa nya tjejer byttes ständigt ut. Folk var upprörda, berättade om osämja, svarta pengar, ockerhyra och dramatik i lokalen. Folk börjar, slutar och försvinner i tårar – andra kommer in.

  Så när Riksdagen slutligen mars 2017 valde att säga upp avtalet med Christina var det inte som det sägs här – en enskild näringsidkares agerande som var orsaken.
  Christinas verksamhet hade granskats under många år och Riksdagen kan styrka att CS inte är en seriös näringsidkare, att hon inte följt hyresvärdens regler på en rad punkter.
  Så denna dag – när den digra luntan bevis lades på bordet – valde Christina Schollin att säga upp sig frivilligt annars skulle hon bli uppsagd av dem och dessutom också behöva möta de juridiska konsekvenserna av de faktiska brott hon gjort sig skyldig till. På detta vis tystades skandalen ner.
  När Pernilla nu i veckan satte igång drevet var detta emot bättre vetande. Hon inser tydligen inte att både hon själv och hennes mamma riskerar att bli dömda för sina handlingar.

  Jag tycker att det är intressant att följa Christina Schollins förvirrade tankar på bloggen. 2017 är Minette Tigerfalk som är förövaren. 2014 anklagades Riksdagsförvaltningen för att ha grundlurat henne!”

   1. Nej, Marianne. Jag heter Mallan och är vän med Minette sedan 30 år. Robert står själv för det han skriver och jag står för mitt. Varken Robban, Minette eller jag behöver gömma oss bakom något annat namn. Frågor på det?

  1. Men hörru Mallan. Om nu din bästa vän Minette och du kände till allt det här du pratar om – som INGEN annan har intygat på några andra forum – Varf inledde då Minette ett samarbete med henne?! Om ni är så insatta och kände till alla dessa ”skandaler” så går man ju knappast och startar skönhetssalong i hop med en sådan ”galning” …
   Klantigt att hitta på en som här historia när den inte håller i längden .

   1. Annelie, nu kopierade jag texten från kommentarsfältet på Pernillas blogg. Inte min avsändare alltså. Och hade Minette haft all denna info då så hade nog allt sett annorlunda ut.

  2. Det är INTE OK att publicera felaktig information i en blogg – som här skett.
   Vem är denne ”ARG Granne talar och skriver”, som inte vågar sätta ut sitt namn.
   Jag vill bemöta inlägget och korrigera alla felaktigheter i detta, så skriv ditt namn så jag kan svara dig på ett personligt sätt.
   På min redovisar jag FAKTA och ingenting annat.
   Christina Schollin.

  3. Svar till ”Arg Granne Talar Skriver”:
   Detta inlägg innehåller så många felaktigheter att det inte ens är värt att bemöta.
   Det är absolut inte OK att sprida felaktig information.
   Jag hänvisar till min blogg – där jag redovisar FAKTA och berättar hur allt gått till.
   Jag tycker så synd om Minette Tigerfalk som själv försatt sig i denna pinsamma situationen. Som gått att undvikas – om hon tagit emot min utsträckta hand till försoning – så att vi båda kunnat gå vidare – dragit ett streck över alltihop- och avslutat vårt samarbete på ett värdigt sätt!
   Christina Schollin.

 5. Om man är godhjärtad och försöker hjälpa alla som kommer i sin väg , till och med sådana som är hårtdrabbade finns det inte en tillstymmelse till ord som är Sanna i det de skriver!
  Både du och jag vet av erfarenhet /erfarenheter att hur man än virider och vänder kommer ALLTID saningen fram och segrar tillslut.
  ♥️
  Du betyder ♥️

 6. Annelie, nu kopierade jag texten från kommentarsfältet på Pernillas blogg. Inte min avsändare alltså. Och hade Minette haft all denna info då så hade nog allt sett annorlunda ut.

 7. Hej Minette!
  Jag vet inte hur hela sanningen ser ut i den här storyn. Men vad jag VET är att det är omöjligt att bli av med ett hyreskontrakt om man inte brutit mot hyreslagen. Så det retar mig till vansinne att både Christina och Pernilla smutskastar dig offentligt och samtidigt skriver om ärlighet, sanning, moral och etik på sina bloggar – när Christina uppenbarligen inte haft lagen på sin sida. Det är hyckleri. Och dessutom otroligt korkat. Som sagt, jag vet inte hur din roll i allt detta ser ut, men jag hoppas att du finner styrka och energi till att berätta din sida av storyn.

  1. Tack, dina rader värmer. Just nu är mitt liv i kaos, mina barn mår så dåligt, jag har aldrig uttalat mig att vara någon dununge, men håller mig till avtal, regler och sanning. Jag kan lova att min sanning kommer, ge mig tid att orka. Åter tack varma kramar

   1. Tror det är få personer på planeten jorden som är 100% ärliga och genomgoda i alla lägen. Det som irriterar mig mest är att Christina utger sig för att vara det. Hyckleri.
    Ta din tid. Förstår att du är jättestressad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *