Trött och ledsen i själen!

Att hjälpa kvinnor att nätverka.

När jag startade den här bloggen för lite drygt en vecka sedan var min tanke och syfte att lyfta kvinnor på olika sätt.

Att hjälpa kvinnor att nätverka, tro på sig själva och dela med sig av sin kompetens och erfarenhet samt sprida energi.

Jag har själv drivit företag i hela mitt liv och vet att det krävs mängder med hårt arbete att följa sitt hjärta.

Men att det helt klart är värt det.

Det är vad jag vill att bloggen ska handla om, men inläggen just nu kommer dock handla om något helt annat en tid framöver.

Söndag morgon, mycket tidig sådan.

Många av er sover nog som bäst efter helgens härliga upptåg med goda vänner och familj.

Tittar runt lite på FB och IG och ler, jag har så många energigivande fina vänner.

Rycker till av att det piper i mobilen.

Ytterligare sms och plötsligt kastas jag tillbaka till den hemska verkligheten av mobb med förtalskampanj, från en av mina före detta förebilder och hennes mor.

Tårarna rinner, känslan att veta att en del personer använder sitt kändisskap för att få några löp är så sorgsen.

Att det skulle komma var jag ont anande om då jag utsatts för press under lång tid.

Det  andrahandskontrakt jag erbjöds var grunden till total kaos i mitt liv, en start jag drömt om så länge slogs i kras.

Det kan omöjligen gått insatta förbi att ”samarbetet” satte mig i en ohållbar situation som inte motsvarade skrivna villkor.

Det kom nya krav och virriga direktiv var och varannan dag.

Till slut orkade jag inte mer och tog därför mod till mig att sätta ner foten.

Ska jag vara helt ärlig känner jag mig helt dränerad på energi över dessa falska anklagelser.

kommentars drevet på blogg av människor som vill mig illa utan aning om sanningen.

En av många märkligheter är att hon vägrat möta min advokat/talesman i en fakta baserad dialog, vilket hon meddelat i skrift.

En annan märklighet är att endast de kommentarer som inte följer mobben tas bort på ett utstuderat  vis.

En tydlig handling av den som främjar näthat och till varje pris vill ha fler följare.

Jag är inte känd. Jag har inte en massa följare på sociala medier eller ett eget tv program.

Jag är en helt vanlig människa som kämpar på med väldigt begränsade medel.

Jag har en nystartad blogg där jag vill fortsätta vara den kvinnliga förebild jag varit för många under längre tid, sprida energi och alltid ha en utsträckt hand för människor i behov.

Nu måste jag tvinga mig upp, trots trötta ben, sorgsen själ, vill inget hellre än att ligga kvar.

All ork är slut, men jag är ju en helt vanlig mamma och mina barn behöver mig. Mitt första uttalande

Med kärlek till er / Minette

 

 

 

 

 

19 kommentarer

 1. Jag har skrivit flera kommentarer på Pernillas blogg där jag ifrågasatt deras agerande, använt ett trevligt, vårdat språk men mina kommentarer har tagits bort.
  Ur psykologisk synvinkel är det mycket intressant att så många tycker synd om Christina utan att känna till hela historien. Att sätta på sig en offerkofta som hon nu gjort när man inte har rent mjöl i påsen är ju komiskt. Det är också patetiskt att detta händer precis när Christina fått ”fans” genom Wahlgrens värld.
  Jag har läst Pernillas blogg under många år, men det här fick mig att gå i taket av ilska. Jag har också blivit sviken av människor med mer ”makt & medel” än vad jag själv har, så det är väl därför jag blir engagerad.

  1. Mmmm, eller så kan man vända på det: ”så passande att Minette har startat en blogg preciiiis innan detta hände”… Hon har väl lärt sig att all tid i medierna är bra i slutändan. Det lär väl locka till sig kunder…

 2. Patetiskt att du tycker synd in dig själv och gör dig till offer. Du har ju fått som du vill, en attraktiv lokal och du driver din verksamhet. Men kan tydligen inte svara på Christinas mail och samtal…. Fegt skickar du din man eller advokat. Om nu allt har gått rätt till och du inte lurat nån borde du väl knappast ignorera hennes samtal och köra ut henne ur lokalen när hon vill prata? Hade det varit min mormor du gjort detta mot vet jag inte vad jag varit kapabel till. Som Sofia Wistams son sa i deras pod: man vill ju bara skälla ut henne och aldrig sluta!
  Kan inte se att det på något sätt är synd om dig. Du får väl ta konsekvenserna av dina handlingar.

 3. Sånt skitsnack! Du lurar en gammal människa och sen har du inte ryggrad nog att stå för vad du gjort. Ignorerar samtal och frågor. Att du med gott samvete kan bedriva din verksamhet är en gåta. Hoppas verkligen Pernillas inlägg får stor spridning så att så få som möjligt besöker din salong. Ohederliga människor förtjänar ingen som helst respekt.

  1. Hej Biggan.
   Tack för ditt mail. Möter dina rader med full respekt.
   Min advokat har sökt berörd person redans sen start,tyvärr avböjer hon det.
   Vänligen Minette Tigerfalk

 4. Så skenheligt! Du väljer själv att endast godkänna de kommentarer som gullar med dig och sväljer din historia. Precis som du anklagar Pernilla för att göra. Visa att du har lite ryggrad istället, om du nu inte gjort nåt fel…

  1. Hej Malin.
   Ledsamt att du känner så. Jag släpper igenom detta mesta. Till min fördel så är det få personer som skriver illa om alla inblandade parter på min blogg. Läsare som respektera min önskan. Synpunkter, frågor etc som är rena dumheter som kan skada berörda personer privat, har jag inget intresse att släppa igenom.
   Så nej, det är inte skenheligt, ledsen att säga, men det är dem som valt att göra exakt så som du säger.Men anser du att jag ska lägga ut smutsiga inlägg om dem?
   Vänligen Minette T.

 5. Tänk att vissa offentliga och sk ”folkkära” personer anser att deras sanning är den enda sanningen och väljer att hänga ut människor som de anser gjort fel trots att så inte är fallet. Varför får den andre parten inte komma till tals innan klingan faller..? Tragiskt.
  Be strong ❤️

 6. Saningen kommer alltid fram till slut och då kan dem stå där med skägget i brevlådan. Synd att oskyldiga vanliga människor ska behöva lida för att kända personer vill ha mer publicitet o följare.
  Du kommer bli ännu starkare efter det här. Kram ❤❤

 7. Minette! Du har alltid varit en inspirationskälla för Eskilstunas alla kvinnor. Låt dig inte tryckas ned eller påverkas negativt av andra utan fortsätt vara du, på det alldeles utmärkta sätt du är det på. Jag och många andra hejar på dig!

 8. Och vad har du o säga om att du är ökänd (!!) i hela Eskilstuna för att vara en riktig bedragare??! Eller är det oxå familjen Wahlgrens fel?

  1. Hej Marie.
   Om hela Eskilstuna skulle se mig ökänd, så behöver du nog ta en stadsvandring och ställa lite frågor. Men oavsett om det nu skulle vara så, så hör det inte till sak.
   Jag är en stark driven och empatisk person, det räcker så långt för mig.
   Njut av dina dagar och följ mig gärna här, så ser du om det finns att hyresavtal eller inte, om jag stängt hennes livsverk etc.
   Jag har inget behov av att övertyga dig. Men jag är helt övertygad om att du nog är en kvinna som tycker precis som mig – att vi är alla lika värda och att kända profiler inte ska missbruka sin makt.
   Vänligen Minette

 9. Christinas hyresvärd har ju intygat att hon inte blivit av med kontraktet utan hon har skrivit på ett överlåtelsekontrakt. Så det har hon alltså ljugit om när hon berättat sin historia. . .
  Det ska bli intressant vad som uppdagas när andra får komma till tals. Tycker dock det är tillräckligt avslöjande att Christina inte velat blanda in en advokat. För det är ju vad en vettig person gör i ett sånt här läge.

 10. Vilka kommentarer ni människor kommer med, ta det lugnt och vänta tills information kommer ut. Så får vi se vilka som kommer ta tillbaka det dom sagt.

  Du vet vart jag finns 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *