Säg NEJ till näthat!

Igår kom ett ”omen”, jag fick le äkta för första gången på väldigt länge, i hela 30 sekunder. Sen smällde det ännu hårdare, och där tog näthatet och kränkningarna fart igen. Men dagens inlägg på bloggbevakning.ng.se visade ett hopp på mänsklighet. Tacksam att fler lyfter näthat, det ska ingen behöva genomgå. Camilla, jag är så varm i hjärtat och tacksam.

Jag är rädd och jag är sårad, men jag tänker inte tolerera det näthat jag för stunden utsätts för, för att ingen absolut INGEN, ska behöv utsättas för detta.

Hur ser kanal 5 på att en av de största programserierna i kanalen uppmuntrar och tillåter näthat och kränkningar på bloggar och sociala medier?

Påminner er om att jag inte kommer att tillåta kränkande kommentarer på min blogg mot någon.

Jag tänker inte ge upp, jag kommer att fortsätta kämpa!

Jag är så innerligt tacksam över allt stöd jag får av nära kära och många människor jag inte känner.

Kramar Minette Tigerfalk

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/09/vad-pagar-egentligen-har

 

7 kommentarer

 1. Du bad Christina skriva på ett annat kontrakt än de hon först föreslog till dig, ett kontrakt som hon enligt dig skulle dra mer fördel av, men det var bara du som drog fördel av det. Du lurade henne att skriva på ett 2:a hands kontrakt, som du sen skulle vända emot henne!!! Du planerade detta och grundlurade henne. Det är abslout inte synd om dig!!!! Du har fått en gratis lokal i sthlm genom att lura Christina. Om ens partner blir av med sin del av lokalen så beter man sig inte som du och slänger ut henne när hon kommer för att fråga hur det kunde bli såhär!?? Man försöker ordna upp situationen! Har du betett dig som en partner tycker du?

  1. Hej, tyvärr kan jag inte lägga din kommentar synlig, Men följ gärna min blogg, så att du framledes får svar på dina frågor.

   Säg nej till näthat/ mobbning.
   Kramar Minette

  2. Hej Jenny, jag läser vad du skriver. kanske vill du träffa mig och få svar på dina frågor? Om inte, så följ mig gärna på min blogg och se vilket håll det leder åt. Njut av helgen, .kramar Minette

 2. Jag tycker också att det är ett balanserat och välskrivet inlägg Minette! Bra att du är rak i ryggen och står upp för dig själv!!

  1. Hej Tobbe,
   Tack snälla. Jag kommer att stå rakryggad och med huvudet högt, näthat är aldrig ok.Alla känner någon som blivit drabbad, jag behöver stå upp för att visa barn att det är okej att vara rädd när man ska göra något modigt.
   Säg nej till näthat och mobbning.
   Kramar Minette

  1. Hej Maria, tack för dina fina inlägg,Förlåt, men tyvärr kan jag inte lägga ut ett av dina inlägg, då personer nämns i namn på negativt vis.
   1 – Varför kallas du för psykopat och även fullblodspsykopat i kommentarer hos Wahlgrens? Varför? – Mitt svar – Det kan nog bero på så enkla saker som bristande ordförråd och att man själv besitter ett mycket tråkig vardag och inte förstår allt i sin skrift.
   2 – Tack för att du stöttar vår satsning på Carino Stockholm.

   Sprid aldrig näthat/
   Kramar Minette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud