Näthat efter konflikt på Eskilstunabo.

Då en offentlig ursäkt ännu inte kommit på tal.

Så bör jag väl nu lyfta på locket? Eller vad anser du som läsare?

I samförstånd med familj, vänner, personal och kunder så beslutade jag att efter långt övervägande ställa upp på en intervju för tidningen Eskilstuna Kuriren, där jag överlämnade underlag så som mail, hyresavtal, sms osv.

I länken nedan kan ni läsa  om reportaget.

www.ekuriren.se/sormland/eskilstunabo-hatad-efter-konflikt-med-wahlgren-och-schollin/

Kramar Minette

Återigen, elaka, spydiga, påståenden samt främjande till näthat, är inget jag stödjer, så vänligt men bestämt, respekt tack!

 

14 kommentarer

  1. Är född och uppvuxen i Eskilstuna. Känner inte dig, vet bara vem du är till namnet. Inget mer, med tanke på att du tydligen är en ökänd bedragerska här i Eskilstuna enligt Pernilla lovers, Du verkar vara en stark kvinna, stå på dig, annars gör någon annan det. Kram

  2. Tack för att du bekräftade mina misstankar. Jag hoppas att Pernilla och Christina ber dig om ursäkt offentligt. Att du får någon form av upprättelse. Tycker det är vidrigt att det får gå till på det här sättet. Vilket hyckleri!

  3. En sak till. . . Jag tycker du ska lägga upp kontraktet där du står som hyresgäst och Christina Schollin som hyresvärd här på din blogg. Hoppas du har en fin helg trots allt!

  4. Inlägget som Pernilla gjorde om hur ”hennes kära mor blev grundlurad” har länge stått som nummer ett på listan ”Mest kommenterat” på hennes blogg. Idag är det plötsligt helt borttaget från listan. . .
    Man kan ha olika åsikter om vem som är en falsk orm.
    Jag tycker det är helt otroligt hur du lyckats behålla kontrollen i detta och inte fått ett vansinnesutbrott på både Christina & Pernilla. Kramar till dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *