Kreativ smyckesdesigner från Eskilstuna!

Kreativ smyckesdesigner från Eskilstuna!

Hej alla fina läsare som älskar smycken och bling bling!

Under en tid så har enligt mig,mycket snygga smycken ploppat upp på fB.

Och  nu i fredags sprang jag rakt in i en ascool och supersnygg glasmonter med exakt just dessa smycken.

Därefter har det snurrat i skallen. Vem är personen bakom detta? Kreativitet är ett faktum och jag bli nyfiken på kvinnan bakom detta, något sa mig,hon är nog det där lilla extra, men hur får jag kontakt?

Idag söndag, befinner jag mig på handbollcup med mina älskade töser, i ögonvrån ser jag denna man som jag  via facebook kopplat ihop dessa smycken med, reser mig upp och han blev säkert livrädd….😵utan att blinka, så har jag ställt 2000 frågor och mannen säger, hon kommer här, asså köp en triss.

Ödmjuk på snudd på blyg.

Jag tittar in i hennes ögon,jag upplever henne ödmjukt på snudd lite blyg, tror inte hennes resa varit så där spikrak som för många andra, vi pratar en stund  och jag blir varm inom mig, jag känner att det är hennes tid, nu på riktigt ska hon ta nästa steg.

Jag blir så ursäkta j-a glad över jag fick chansen att möta på henne. Prata, känna in och berätta vad jag tänkt, känt och sett.

Hon fångade upp mig totalt, och jag bad henne ta en order,”Blink” du måste dela med dig, börja blogga du är så intressant som person.

Fler måste få chansen att ta del av dig, på riktigt, jag vill höra mer.

Året 2017  i Eskilstuna grundades ett smyckes företag och jag kan rätt säkert säga att nomineringen ” årets nyföretagare” inte lär vänta på sig.

Önskar dig all lycka till och hoppas vi ses igen! Eller rättare sagt vi kommer att ses.

Kramar Minette Tigerfalk hon den där på läktaren.

 

 

16 kommentarer

 1. Åh tack fina du för dessa ord.
  Du sporrar mig mer än någonsin och tack för även du delar dina tankar och mål.
  Var ett givande möte på många sett.

  Den omnämnda montern du så fint beskriver står på Bolinder Munktell Hotell i Eskilstuna. Men förhoppningarna är att Sandell ska komma vidare och synas mer tillgängligt under 2018. Vill passa på att tacka Munktell Bolinder Hotell för den fina möjligheten dom gett mig.

  Under mötet så kändes det så bra att höra våra delade meningar i andra delar än smycken. Det spinner vi gärna vidare på!

  http://www.sandellsblogg.se/

 2. Fina och annorlunda smycken!
  Sååå du Minette, att alltid ta chansen när den ges, att våga knyta nya kontakter och gärna ge uppmuntran till andra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *