Du verkar företagsam, vad har du gjort och vad gör du?

Du verkar företagsam, vad har du gjort och vad gör du?

Här kommer mitt svar till er som ställt frågan.

Lite snabb fakta om mig.

1 maj 1999 startade jag mitt första företag. Några mål skulle uppnås. bl.a – 1 Årets Nyföretagare, 2 – Årets företagare, 3 – Ambassadör för min yrkesgrupp.

Sagt och gjort, År 2000 ÅretsNyföretagare.

År 2003 Årets Företagare.

2007 – 2009 Ambassadör Kvinnligt företagande utnämnd av Sveriges Rikstad.

Flerfaldigt utnämnd till Månades nätverkare i BNI ( 5 månader i rad).Världens största Affärsnätverk.

Flertalet styrelseuppdrag, omnämnd som moder Teresa, Årets glädjeflicka( ja jag vet, det låter stört, men kul).

Sen blev jag vilsen. Galet vilsen. Allt gick så fort och när jag blev Nominerad till ” european business woman of the year… Då blev jag feg, mkt feg!

Jag hoppade av allt, tog många kliv tillbaka. Chilla och bara va. Ville känna hur den andra sidan var, sagt och gjort, det var magiskt, lära känna sig själv, finna nya vägar, hitta nya utmaningar etc.

Arbetat idealt med behövande. Så många barn som jag lotsat, så många vuxna som hittat tillbaka. Men det jag hela tiden märkte, var att oavsett vad jag gjorde, så uppmärksammades det. Som ex Sala branden, när jag skapade en insamling…helt plötsligt satt jag i radion, tidningar å gud vet inte allt. Kanske av det enkla skälet, får jag rätt verktyg, så finns inga broar som inte går att bygga! Jag ger inte upp! Så nu tänkte jag komma tillbaka som hysteriskt driven entréprenör som jag är. 

Idag är jag företagare, familjehem, vän och bloggare på maqt.se

 

Till min hobby tillhandahåller jag även ”blind date”. Vilket jag rätt ofta lycktas bra med:-)

Del av text från Eskilstuna Kuriren –

Merit Bertilsson träffade Lasse Ström på en blind-date i november 2012 som väninnan Minette Tigerfalk arrangerat.

– Det var med ögonbindel och hela köret, fortsätter Merit och skrattar vid minnet. . . Galet egentligen . . .

Visst, Lasse och Merit kände varandra lite innan dess, de träffades lite smått några gånger för 17 år sedan, men sen flyttade Lasse till Spanien och efter det till Norrköping för att vara fotbollsspelare där.

”Plötsligt händer allt på en gång”

PERSONLIGT i eskilstuna Kuriren 

Ja, det var lite om mig, så oavsett vad jag gör, så med rätt verktyg når jag mina mål.

Kramar Minette Tigerfalk

 

8 kommentarer

 1. Kommer alltid vara dig evigt tacksam över denna lyckade blinddate kära du! Alltid lika roligt att berätta för dem som inte vet hur det gick till! Glömmer aldrig när du sa att det visst var flera jag skulle träffa denna kväll. En skulle det ju vara hade du sagt! Grön i ansiktet inne på de yngsta döttrarnas rum satt jag där och väntade. Som tur var så var det ju inte sant utan det var Lasse❤️
  Sambo, barn, hus och Volvo, nu så här 5 år senare❤️ (hunden skippar vi, för då skulle jag bara gå runt och nysa hela dagarna)

  1. Hej Jenny.
   Det stämmer. det finns många fina par däreute, som jag varit där jag vart en liten länk.
   Kramar

 2. Känns som du kämpat till skillnad från. Ögon som förtalat dig. Känner ej till dina produkter men sina utmärkelser känns mer genuina än den som _inte_ vunnit kristallen trots nominerad i tre klasser eller aldrig vunnit Mellot eller gett ut böcker trots att särskrivning är legio på hennes blogg. Ja. Jag ser fram emot vad du ska publicera.

  1. Hej.
   Spännande att jag ”lurar CS på sitt livsverk” som var henne änglabutik. Den lades ner för över fem år sen, enligt henne själv. Finns ljudinspelning och i skrift som styrker mitt påstående och släpps snart på min blogg. Ps mitt livsverk är mina barn, min familj inte nästintill tomma lokaler och några bokmärken i fönstret ds. Även här har vi olika syn på vad som är det som räknas.
   Kramar Minette Tigerfalk

  1. Godförmiddag och hej Cassandra!
   Tack,då berörd/a person/er valt att hänga ut mig på felaktiga grunder och inte har insikten att lämna en offentlig ursäkt utan tillåter att näthatare spär på ryktena på deras bloggar/IG.Så har jag nu inget val.

   Kramar Minette Tigerfalk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *