Stimulerande möten, jobb/uppdragserbjudanden,vänner, kollegor och äckliga RÅTTOR!

Lördag morgon och sovmorgon!

Äntligen fredag sa jag igår och fortsätter, imorgon blir det sovmorgon. Japp, och hur många gånger ha jag inte sagt det, och ni? Känner ni igen det?

Somnade i soffan lagom till talang finalen. Förflyttar mig till sängen och på vägen dit blir jag på något underligt vis galet pigg.

Det blir att leka med telefon och fortsätta min lilla ” To  Do List “. Sen helt plötsligt vaknar jag, då är klockskrället 05.56..Suck!

Japp, jag somnade, och VAKNADE, men vart tog min sovmorgon vägen?

Jaja, bara att ta tag i dagen.

Samlar mig för att ta en långpromenad runt sju halv åtta, någon vaken och vill följa med? Häng med på plats eller slå en signal, så kör vi ett långsamtal.

Veckan som varit så här långt. Den har varit hysteriskt givande, rolig och skapande. Mitt kreativa tänk börjar göra sig påmind vilket är så härligt.

Veckan handlade om utförsäljning, stimulerande möten, jobb/uppdragserbjudanden,vänner, kollegor och äckliga RÅTTOR ( ja vissa vet) och alla dagar i veckan dör på mig själv just nu. Har nog inte fattat vad min kreativa tanke gjorde för tankevurpa där…mer om det kommer var så säker.

Jag släppte att något nytt är på gång, jag har ännu inte riktigt fattat. Jag är stolt, smickrad och känner en ära om mitt svar blir ja,men ledsen kära ni, ännu besitter jag munkavel.

Nu hoppa i kläderna för lite träning. Sommaren är snart här och vem vill inte hälsa den redo, med en relativt okej hälsa och form? Min favoritform är TIGHT! Så nu blir det att jobba, ska tillbaka som till denna bild som togs för ngt år sen. Sol, Pool  och ute träning, mitt liv!

då kommer även bli NU!

 

 

 

6 kommentarer

  1. Oj, oj.. den där formen har jag aldrig varit i. Men jag kanske ska satsa på att bygga lite muskler. Du ser strålande ut på bilderna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *