Fixa “snippan”och dörren olåst…ooopppps!

Japp, exakt så var det!

Under ett antal år har jag bedrivit klinik inom skönhet och hälsa. Men långt från utfört allt och ännu mindre testat allt.

Jag är väl kanske inte den som har all tid i världen att prioritera mig själv.

Men så var det då dags. Nu ska det kavlas upp ärmar, plocka fram mina betyg och fräscha upp minnet.

Då jag anser att en terapeut bör ha upplevt  hur behandlingarna känns, så lär det väl även gälla mig? eller?

Så är det och så förblev det….DÖÖÖÖR!

Sagt och gjort, då Hollywood vax inte är något jag känner mig helt komfortabel med så har jag låtit bli.

Och att testa, njaaa. Skulle se ut om jag hoppar upp på britsen och ställer mig på alla fyra,

   och tittar personalen i ögon och säger, vax on, vax off!

Och att göra det på en annan salong hos någon kollega( konkurrent) tack men nej tack!

Min “snippelippa” är min och inte till almän beskådning!

Så vad göra då?

För att inte tappa ansiktet varje gång, någon frågar, hur känns det?

Så tog jag mig mod att samla ihop lite vax, vaxremsor, spatlar och allt vad en vaxning behöver. Kilar in i badrummet, för att lösa det själv. Och då vill jag verkligen betona hur ofta jag sagt till alla runt om mig, gå alltid till en auktoriserad salong, inget hemmafix, det kan gå väldigt illa, japp VÄLDIGT ILLA!

Tänder alla lampor som går, lägger allt snyggt på rad. Intar position, byx & troslös, upprullad tröja och as fula strumpor. Men vadå, jag står ju här i min ensamhet och ska testa några vaxdrag helt i min ensamhet. Ähhhhhh….NEEEEJ!

En liten detalj!

Som ni alla vet är jag ju alltid lite lätt stressad, så varför ta lite vax åt gången? När det går snabbt att kleta ut vaxet och så är saken biff och bara fram med remsor och dra. Där står jag alltså klädd som en fåne, och full med rosa vax, ja ni läste rätt ROSA VAX”.

Står alltså där med snippan full med ROSA vax,tar fram en remsa och ska dra, då händer det som bara inte får hända. Dörren öppnar sig och jag kastar mig ner på golvet i bara farten, en storögd tjej tittat på mig rätt frågande?

Jag prata bort det ganska bra, hon hann aldrig uppfatta vad jag gjorde.

Men, japp det största MEEEEN ever! Vaxhelvetet hade fastnat ihop med låren och har ni inte testat det, så lova mig gör det inte. Smärtsamt är ordet!

Det blev en lång, extremt lång dusch, först i varmt för att få loss det utan större skador, sen i kallt, mkt kallt för att kyla ner och dämpa rodnaden. Om vi säger så här, det blir en lugn kväll för “snippelippan”.

Lite om det, kram Minette

 

4 kommentarer

    1. Fia, exakt där slog du huvudet på spiken…Säg till om jag ska fixa din “snippa”en trygg och säker terapeut, det är vad jag är…ler!
      Kram Minette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *