Oförskämt äcklig. “Gubben gubbhora”!

Kan detta kallas snuskigt och äckligt eller? 

Efter gårdagens inlägg om detta, har jag fått otroligt många personer som berättat vad han utsatt även de för. Samt så har många unga killar och män kontaktat mig för att höra ” kan jag göra något” ? Män skäms för att “sjuka män” utsätter kvinnor på detta vis. Så vi kom fram till att sprida detta, är det ett fejk konto?. Är det någon stackars person som blivit lurad? Har någon stulit hans bilder och använder dessa? Sprid inlägget och han får en chans att meddela det i så fall.

För en tid sedan, såg jag en annons på IG och Facebook. Läste den och direkt kom känslan att detta verkar inte seriöst.Många unga flickor hade svarat på den i hopp om att tjäna pengar på sin blogg. Vilket jag möter med full respekt. Övervägande som bloggar vill ha läsare och tjäna pengar eller få annat i sponsring. Så är det. Men att lura unga flickor/ tjejer/ kvinnor är för mig under all kritik. För att att få en chans av egen njutning.

En äldre man runt 65 plus sökte unga flickor för “snabba pengar”.

Att locka unga flickor med snabba pengar via annonser gjorde mig ursinnig. Jag valde därför att ta av min tid och skriva  till honom för att se om det var som jag misstänkte.Jag lät honom tro att jag var intresserad. Snabbt kunde jag få svaret jag hade hela tiden, han är en bluff.Han vill enbart luta dessa unga tjejer. 

Men denna person verkar inte ha så mycket koll på läget. För någonstans undrar jag varför han skriver “unga tjejer” men ändå erbjuder mig, som är 50 år,pengar om han får vara min gubbhora? 

 

 

Han är gift med två barn.

1 son i Sverige och 1 dotter som utvandrat till annat land verkar inte bekomma honom alls. Ingen respekt mot sin familj eller de flickor/tjejer/ kvinnor har kontaktar. Han blir avstängd på facebook, men skaffar bara nytt inlogg med nytt namn.

Borde inte facebook ha bättre koll? 

Så många som anmält honom, men ändå kommer han tillbaka. Jag anser att facebook borde ha bättre koll. Ta ansvar och inte luta sig tillbaka. Det är väl dags att facebook skaffar en sida ditt vi kan sända kopior på sådant och annat vi anser inte hör till sociala medier. ( mer om facebook och deras “under all kritik” anmälnings sida.)

 

 

Det är ett första utkast om ” Gubben Gubbhora”. Vill ni veta vem det är?Se bilderna och filmerna han skickar?  inom kort får jag ett svar på vad lagen säger och därefter väger jag in min egen värdegrund och ser vart det hamnar.Men detta han gör är något jag är starkt emot, så nu räcket det! Men då det finns en familj att ta hänsyn till, så inväntar jag ett tag. 

Så SNÄLLA, jag ber er , dela detta inlägg. Det kan vara din dotter, syster eller fru som utsätts för denna person. Ber er alla att skriva i kommentarsfältet hur ni ser på detta.  

Tack på förhand Kramar Minette 
 

11 kommentarer

 1. Hej Minette
  Vilket äckel! Har du polisanmält detta? Det är alldeles för enkelt att öppna nytt konto även om personen tidigare blivit blockad. Vet du vem frun är? Är hon som han? I så fall borde hon också anmälas annars borde hon få vetskap vad för äckel hon är gift med.
  Kramar Pernilla

  1. Hej Pernilla,
   Tack, jag ringde polisen men de svarade “han har inte begått något brott”. Bra va? Jag börjar undra om hans fru är med på spelet, jaghar spårat upp namn, barn adress ALLT! Ska kolla vidare.
   Mera kommer så snart jag fått svar.
   Kramar Minette

 2. Vilken j-vla snuskgubbe. Blir så arg när jag läser detta. Hoppas det går att sätta dit honom.
  Kram ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *