Gubben “gubbhora” det bara växer!

Gubben gubbhora, värre än jag kunde ana!

Efter gårdagens blogg inlägg om “gubben gubbhora”Så är jag ännu mera tacksam  och stolt över mitt mod att spela med denna gubbe, för att få stop på hans trakasserier mot flickor/Tjejer och kvinnor.Att han kontaktat fler, ja det visste jag, men att det är så många i alla åldrar och över hela landet kunde jag aldrig ana.

Han kallar sig Bo, men heter något annat? 

På hans facebook kallar han sig Bo N……. Men det är delar av hans namn. Bo skriver att han bor i Malmö men bor med sin fru XXXXXX Bo finns även på Tinder och Instagram. Men Bo heter lite mer. Tycker ni att jag ska lägga upp hans tilltalsnamn och hans efternamn? Eller kan det vara så att han tappat sin mobil och någon kapat hans bilder och liv? Det skulle vara något av det vidrigaste som skulle kunna hända en person. För det förekommer ofta, väldigt ofta. Det är sällan en sådan knäpp person går under sitt riktiga namn. För då lär ju hans familj, vänner och bekanta snart hitta allt. För på sociala medier sprider sig allt snabbt, mkt snabbt. Oavsett sanning eller inte. Det som står, ja det står och många tror på det skrivna.

Sökande unga är i risk!

Tyvärr finns det många som litar på äldre vuxna. Denna man säger  sig vara VD/ägare, för sig artigt och med god ton. Han manipulerar unga flickor tills sin egen fördel. Allt för att få vara en “gubbhora” Han vill bli pressad, känna sig hotad och trängd.Till sak hör, att hans namn, bilder osv figurerar nu överallt.Många har lagt ut  honom på facebook och på bloggar. Både med och utan bilder. Men vem är då denna Bo? Vem står bakom allt skit Bo skriver och alla bilder han skickar i sms och inte tal på alla filmer. Så ja, jag bestämde mig för att gå till botten med detta. Finns Bo och är det en äkta Bo?   

Kan Bo vara pressad? Kan Bo haft en affär vid sidan av sin fru och det har spårat när Bo lämnat älskarinnan, som kanske rent av är en man?  Kan någon stulit hans namn och uppgifter? Jag börjar få ihop denna “Bo” nu…och snart knallar vi ner till station.

Mer om det kommer ni få vet om ni följer min blogg. Men en sak vet jag, “Bo” är spårbar….och jag spårade! 

Trevlig fortsatt dag Kram Minette 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *