Välklädda, avklädda kroppar på dagens agenda i Eskilstuna

Eskilstuna bjuder på välklädda och avklädda kroppar! 

Klarblå himmel stekande sol,  Springpride och Lets Move  – dans, glitter, glamour välklädda och avklädda kroppar!

Solen skiner och det är en ovanligt varm dag. Min agenda är överhopad med viktiga åtaganden.Börjar morgonen med  tung läsning/granskning av  tingsrättens dom rörande sexuellt övergrepp. Sen blir det full fart med dans, sjukhusbesök, åter dans, springpride, åter mälarsjukhus, åter dans…ja en verkligen fram och tillbaka dag. Långt viktigt samtal med Lina Ivarsson en äkta vän som stöttar mig i beslutet att tyvärr med kort varsel tacka nej till den fina resan till England. Stannar hemma med mina egna “Prinsessor” istället.  Sen avslutas kvällen med lite soft häng hemma hos mig med min barndomsväninna Monika Karlsson och hennes dotter Ida. 

 Tolfte året i rad färgar Springpride Eskilstuna

För tolfte året i rad färgar Springpride Eskilstuna i regnbågens färger för att fira och manifestera för mångfald, öppenhet och mänskliga rättigheter.  Att gå med i tåget är en självklarhet.

Nedan tillsammans med en äkta jordnära vän Seri Mentra mamma till min ena dotters vänner. Vi är stolta mammor över våra döttrar som anser att det är viktigt att delta!

 

Glada avklädda och välklädda deltog i Springpride.

 I går bjöds det  på allt från sköna färger, dans, glitter, glamour välklädda och avklädda kroppar. en fest med allvarsamma seminarier som belyser HBTQ-kampen i några av världens mest ojämställda länder.  

I år läggs extra resurser mot barn. 

Mia Laurén, RFSL Eskilstuna säger – Vi vill uppmana alla som kommer i kontakt med barn och ungdomar att våga ifrågasätta heteronormen och vara öppet normkritiska. Många barn och ungdomar mår dåligt eftersom de inte känner sig accepterade på grund av sin sexuella läggning eller normbrytande könsidentitet. Den psykiska ohälsan ökar och antalet suicid likaså. 

Mer om veckan som varit kommer, både i text och färg Kram Minette Tigerfalk

 

 

2 kommentarer

    1. Hej fina, tack själv. Skulle lagt in bilder på oss här. Men nja…fotografen hade nog tagit en drink för mycket…ler! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *