Duracellkanin 48 timmar och då Eskilstuna Kurirens evelina

Redan då var jag som nu, 48 timmar per dygn, tack!

Duracellkanin är mitt andra namn, säger jag och ler. Ofta får jag höra det av min omgivning. Ofta i samma andetag kommer frågan, hur orkar du? Hur återhämtar du dig?

Ja, ibland brukar jag ställa frågorna till mig själv. Men vad ska jag göra med alla 48 timmar per dygn annars?

Fler vill veta mer om mig, vem är jag, vad har jag gjort och vad gör jag idag? Mellan varven kommer jag lägga ut steg för steg. Berätta lite mer om mig, min bakgrund, min uppväxt  och mitt driv som entreprenör.

Jag är som mest produktiv när det hänger många bollar i luften. Att sitta uppkopplad med 1-3 telefoner, mail, messenger osv och samtidigt hålla full kontroll på bl.a bokningar, hemsidor, sälj, blogg, bokföring och även hinna hålla trendspaning det är för mig inget problem.

Jag har alltid haft en bredd på mitt företagande. Inte rädd för att byta bransch. Jag känner in vad som är rätt i tiden. Jag verkligen älskar att skapa, starta och bygga nytt.

Att jobba efter “tillgång och efterfrågan” är något fler borde rikta in sig på.

Jag är aldrig rädd att testa. Så länge magkänsla säger ja. Säger snabbt ja eller nej, funderar inte så mycket hit och dit.

Evelina –  https://www.ekuriren.se/affarsliv/

Jag har INTE sprungit in i den berömda väggen, jag sprang så snabbt och hårt så jag sprang rakt igenom!

Så är det. Det gjorde ont, väldigt ont. Jag torterade mig själv till den gräns ingen trodde var möjligt.Men jag älskade det, varje sekund njöt jag av att ha att göra. Mer om det kommer inom kort här på bloggen. Även där kommer ni kunna läsa vad min underbara personal gjorde då.

Går ut i garaget (Nu alltså när jag skriver) för att se om det ligger någon gammal tidning som passar in i denna text. På hyllan ligger en gammal Evelina.Jag och min underbara dotter Paulina Lindström Tigerfalk  http://paulinatigerfalk.se/pryder den så fint.

Tidningen Evelina.

Den är liksom inte tryckt igår!

Jag ler och nickar när jag läser och inser att tiden går fort men så stora förändringar sker inte…Jag har ännu mina fobier, samlar på plastkort och ja, älskar onödigt vetande.

 

Kan nog vara lite galet intresserad av “onödigt vetande”, men övertygad om att det är just det som gjort att flera satsningar gått som tänkt. 

10 enkla tips för chansen att lyckas och få ihop dina 48 timmar per dygn!

1 – Kalendern – Ni har säkert hört det förr. Men så är det. Den är nödvändig.Bestäm antal, möten, kunder, samtal /dag. Var nöjd där. Lämna luckor. Var inte orolig över “glapp” i kalendern, de kommer fyllas med “att göra” var så säker.

2 -Avsätt särskild dag/tid du läser av och svarar  på mail. ( Ingen ska förväntas att få svar omgående. Vanlig postgång tar 1-3 dagar. Skäm inte bort avsändaren. Det kommer bara ställa högre krav på dig).

3 – Lägg in  USA  minst 1 ggr / månad. Du  lämnar kalendern tom. Vakna upp och du är fri för att vara hemma helt  USA= Utan särskild anledning.

4 – Var väl förberedd inför varje möte. Sammanställ kommande punkter, överlämna ev punkter till berörda så har ni gjort halva mötet innan ni ses. Ni spar tid och slipper känna negativ stress .

5 – Boka in regelbunda coaching samtal.

6 – Detoxa kontoret – Samla inget på hög. Rena avskalade väggar. Mycket luft. Ljusa väggar.

7 – Ha en årlig arbetsplan och  lägg en budget för  annonser, aktiviter och mässor.

8  Svarta boken – Notera dina misstag. Det som aldrig fick ske. Läs i den regelbundet så undviker du att göra samma misstag igen.

9 – Fokus Fokus och åter fokus och älska det du gör.

10. Sluta jaga kunder, vårda de befintliga så kommer de andra av sig självt. 

Kunde jag så kan alla/ kramar Minette 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *