Nu hängs ni ut, en efter en. Stalkers!

Stalkers mer regel än undantag!

Tittar på trolljägaren som fylls med stalkers och blir besviken. Det är lamt och platt. Stalkers och nättroll får frågan,vill du ringa och säga förlåt? Ett skämt eller? Dessa svaga människor ska inte inte ens få frågan, det ska förväntas av dem. Inte behandlas med silkesvantar. Svaga personer som förstör för andra, men ska få välja om dem vill synas  eller inte. Lågt.

Nu är det dags att sätta ner foten.

Ni svaga har inte rätten att hålla på så här. Hen bjöd upp till dans, nu är jag redo för en tango. Har du skrivit, hängt på en mobb, agerat stalker eller rent av förlöjliga andra pga av egen dålig självkänsla fylld med avundsjuka? Har du förtalat, hängt ut andra och rent av namngett någon på bloggar där du tjänar pengar via försäljning.Ja då bör du nog vara rätt ångerfull nu.GDPR gäller många. Okända som kända. Jag är inte “trolljägaren” som döljer något, jag är Minette Tigerfalk och det är dags för lagändring. Och allt, exakt allt är sparat.

Jag blir så ledsen att vi är så många som ska drabbats. Polisen sitter med tröttmössan och avsätter inga resurser. Jag har lämnat in mängder, men vad händer? Inget.  Jag får bara råd att inte skriva om det. Men nu har jag tröttnat på ett rättssamhälle som inte fungerar pga trötta medelålders poliser som skyller på resurser. Alla ni mindre begåvade som hör av sig till mig, oavsett vilken  nivå kommer hitta ert smuts här på min blogg. Det är inte jag eller alla andra som blir drabbade som ska backa eller ducka. Det är ni som utför handlingen som ska skämmas och straffas. Vem ger er laglig rätt att förgöra och förstöra för andra? När jag berättar för andra, känns det som en dålig film. Nedan två fina meddelande från Ulf Olsson. Jag ringde upp den arbetsplats han namnger i sin status. Han fick lämna sin tjänst där för ca 1 år sedan. Så därför är det xxxx över det falska påståendet. 

Ulf

Det är på riktigt! Stalkers.

 Men Nej, det händer på riktigt.  Att leva med Stalkers verkar vara mer en regel än ett undantag. 

Till alla er feglortar som gömmer er bakom  bl.a falska konton, håll i hatten, för nu hänger jag ut er. Hoppas du inte blir ledsen eller kränkt.

Ni hittar Ulf på facebook. 

https://www.facebook.com/ulf.olsson.3192

Fina läsare / säg nej för dessa dumheter ni med kram Minette 

 

 

4 kommentarer

 1. Så tråkigt att läsa! Jag blir galen på alla dessa som inte kan låta bli andra människor, vad vinner dem på att förfölja?!
  Jag har också blivit drabbat, dock inte av honom men av en annan läskig människa, ärendet lades ner trots att vi visste vem personen var osv… Läskigt.

  1. Hej rara, tack för dina rader. Jag har så mkt vidriga saker som kommit. Men rättssamhället är under all kritik. Om du vill får du mer än gärna skicka över det underlag du polisanmält och rapporter. Skriv till mig på minette@glenza.se så ska jag berätta mera. Nu har jag fått nog, och det måste till en lagändring.
   Stor varm kram

 2. Ja du, känner igen mig… Fick senaste brevet från Polisen idag. Ännu en utredning nedlagd. Nej att vända andra kinden till funkar inte på dessa så. Så stå på dig. Vi är många som stöttar. Kram Åza ❤

  1. Tack finaste Åza!
   Ditt inlägg betyder. Följer din blogg och du är en sann förebild. Du visar mod och mycket styrka. Vi andra kan inte stå tysta, rädda och hoppas på att ni som vågar ska rädd världen mot dårarna. Jag säger till hela Sverige, Rättssamhället, googla på den och inse fakta.
   Att vara en “stalker” kan någon vara på så många olika vis. Som ex hot, dumt förtal, förfölja osv. Men även genom att maila gång på gång med utpressning och dumheter. För mig har exakt allt nått sin gräns. Och när Hen skriver “karma”när min man fick cancer, då gick “hen” för långt.
   Många ska vara så säkra på att innan döden knackar på kommer jag att göra det. Jag är inte lätt att reta upp som ni förstått, men när jag blivit uppretad då kommer jag att ge igen..men med en smart plan. Kram till dig och “hen” som jag vet följer mig och läser allt. Ler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *