Veckoslut, Margareta Hedin, Anneli Berg, Gamla Stan

Fint veckoslut med fina människor! 

Hemma efter härligt veckoslut  i Gamla Stan / Stockholm. Fler givande möten och några spontana påhälsningar.  En vecka lite mer utöver det vanliga. Känner mig lite hjärntrött. Fick en order på att sammanställa en affärsplan, marknadsplan och budget. Sagt och gjort, ett av mina expert områden, med full fokus blev det klart fortare än beställaren kunde ana. Nöjd kund, nöjd Minette. 

Fint besök!

Ovan ser ni mig med Gamla Stans drivna Annelie Berg, som driver Nail Houze på Stora Nygatan. Gör som mig, boka tid och blir fin om naglarna.  0709 – 58 38 34 

Gamla Stan

Fina kyrkan!

Efter att jag suttit med handlingarna så behöver jag ut på en förmiddagspromenad i det fina vädret. Kliver ut och möts av denna fina gata.  Vid röda markisen driver  en underbart fin vän till mig sitt företag – Margareta Hedin, astrobloggare på damernasvärld. Har ni inte besökt henne, så gör det. Ni kan även köpa hennes onlinekurser. Hör av er så länkar jag ihop er. Ni kan även följa henne på facebook, där hon delar alla sin astroblogginlägg. Det vill ni väl inte missa?

Margareta Hedin

 

Nu ska jag mixa ihop en liten fruktsallad. Favorit frukten är kiwi.

 Hoppas er helg började bra och att den fortsätter så. Och än en gång, tack alla fina  ni i  runt om mig Gamla Stan. Det värmer så i mitt hjärta av allas era  besök, kramar, skratt och härliga upptåg.

Stor varm kram Minette

 

Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *