Våren kom tidigt,alen och pollen lika så.

Sol, pollen och svullna ögon. 

Dagens planer blev inte vad jag riktigt tänkt. Vaknar upp med svår andning och svullna ögon del lux – Pollen. Då var det dags igen. Älskar värmen och har passat på att sitta ute och arbeta så mycket det gått. Resan skulle gå mot Stockholm, men fick styra om det och ta mig till läkaren.  Allergireaktion…suck att jag aldrig lär mig.  Men nu är jag hemma igen och ordination vila efter kortisonspruta och betapred.  Louis promenader och lek blir något kortare idag, då det är just ute jag inte kan vara. innan jag bäddar ner mig ska jag ta mig ett bad och lägga en skön mask. För alla ni som är allergiska vet ju hur trött och hängig man blir. Och inte tal om hur torra och svullna ögonen blir. 

Men annars mår jag utmärkt, livet flyter på och jag vet att det är ett bra år. Under min vila hann jag med några samtal med fina vännerna och vad kan vara mera värt än familj och vänner? 

På bilderna ser ni delar av badrummet som ska rivas och byggas om. Ni ser även min favoritprodukt, palina. Dessa följer inte med ut från badrummet när det rivs, utan står på sin säkra plats nu och för evigt. 

Känner du någon hantverkare så hinta gärna mig. Tar gärna in några offerter. 

 

  

Här ser ni mig riktigt naken..eller nja..utan lösfransar, smycken och smink.

Det är för  mig som att vara naken. Läkaren bad mig låta bli smink och fransar till allt lagt sig.

Ber till gud att det är löst i morgon. Haha.. Återfuktande mask och ett varmt bad väntar mig nu. 

 

Utsikten från badrummet.

Känns väl så där att behöva titta ut och inte kunna gå ut. Men, men..det reder sig..i JUNI.  Här finns planer att bygga en sparelax avdelning. Riva lekstugan, staket osv. Bygga i etapper  med  bl.a utespa, bastu och bar.  Vi kommer först renovera badrummet, sen går vi loss på detta utomhusprojekt. 

 

 

Nu är jag redo för bad vila och återhämtning.

Kram Minette 

 

4 kommentarer

  1. I know the feeling! Började med mina tabletter, ögondroppar och kortisonnässpray för ett par veckor sedan. Har klarat mig ganska bra hittills förutom tröttheten. Jag gick igenom hyposensibilisering för några år sedan för träd och gräs, det har hjälpt mig enormt mycket!

    Kram

    1. Ingen skön feeling, dock. Vad är hyposensibilisering? Nu blir det till att googla. Tack för tipset. Men snart blir det kallare så det blir det lite lugnare. NJut av den fina helgen, Kramar till dig och din familj /Minette

      1. Det kallas också allergivaccination och görs på sjukhus av läkare. Man utsätts för det man inte tål genom att få just det insprutat i kroppen så att den ska “vänja” sig. Man börjar med lite en gång i veckan, och ökar sakta, och när maxdosen är nådd går man i tre år och får dessa sprutor var 6-8 vecka. Så det är en lång process men värt det för mig som är allergisk feb-sept.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *