Sköna killar, träning för återhämtning

Sköna killar i spåret.

Sköna samtal med dessa tre. Loui, Robert Tigerfalk och Niclas Tessman tar en paus mitt i löprundan. Det märks att våra vänner har lika intressen. Allt som oftast möter vi på vännerna i spåret eller på gymmet. Lördagen blev att träna, måla och avslutas med  2 gånger 70 års fest. Vill säga 140 år skiva. Det blev tunga steg och träningsvärken lät sig inte dröjas. Vilket jag är glad för. Det är lätt att bara låta benen rulla på i samma spår och tempo. 

Lördag och full agenda.

 Löpträningen med Robert blev lite mera än det gamla vanliga spåret.  Det var bara att hänga på och tack till mig själv som såg till att få i mig bra kost och vätska innan. Kilometer efter kilometer in bland buskar, träd, stenar och snår. Kuperat var det visst ja. Mest glad är jag över att jag inte snubblade, för det hör ju mer till vanligheten för mig. 

 

Loui väntar snällt under tiden jag tränar lite magmuskler. 

Att pausa är inget för mig, så under tiden det snackas passar jag på att träna mage. Loui är tacksam över få ligga i skuggan och andas ut en stund. 

Robert laddar för att köra slut på mig.

Ingen kan få mig att träna bättre än Robert.Han lyckas alltid få mig att hitta en extra växel för att jag ska ge det där lilla extra. Allt för att träna tills jag är helt slut. Sen kan jag väl erkänna att det “den fina utsikt” som ges med att springa bakom honom gör väl att jag springer på lite extra.  Att jag har en vältränad man är väl ingen lögn. 


Hörs snart igen, nu lunch sen ut i skogen med älskade Loui.  

Kram Minette 

 

2 kommentarer

  1. Det är väl klart att han vill träna slut på dig, då kanske du är tyst en stund 😉
    Skämt åsido, ni är bäst! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *