Luca Faloni bjöd på mingel

Luca Faloni Sturegallerian skön lördag!

Luca Faloni med Razmus Sandeborg bjöd in till en skön mingellördag. Då jag inte kunde vara på plats just denna lördag, så valde jag med vänner att ta en tur dit dagen innan. Vilket passade mig utmärkt då jag redan var i samma hus. Att det blev kärlek direkt var ju ingen tvekan, hit blir det att åka inför fars dag och julafton.  Luca Faloni är verkligen den perfekta butiken för männen och den generösa kvinnan.

 Nedan ser ni Razmus Sandeborg och Harry Rosenberg. 

Många av  mina vänner fick denna fina inbjudan.

Håll ögon och öron öppna för det kommer fler härliga VIP inbjudningar Luca Faloni så kliv in och smyg ner i soffan för att koppla av med en kopp nybryggt kaffe. Luca Faloni – en butik som upplevs som ett härligt vardagsrum. Så kom och  småsnacka lite med personalen och shoppa loss mitt inne i city. En butik med kvalité som skapar stil i garderoben. Vill du stå på VIP listan så prata ihop dig med Razmus så ska det nog lösa sig. Lämna då in mailadress. 

Så här fin var inbjudan –  skapad av Paulina Tigerfalk.

 Nedan ser ni Wilton med mamma Paulina Tigerfalk. 

Titta serveringsvagnen eller vad jag ska kalla den. Den vill jag bara ha. 

Razmus visar mig runt och det finns mycket som skulle kunna fylla ut min mans garderob. 

Jag blir inte bara sugen på att fylla på min mans garderob utan jag blir även inspirerad att piffa till hemmet. Miljön här inne passade mig bra. De behagliga väl valda färgerna på väggarna ingav ett lugn. 

Our Story, står det på väggen. 

Resten av texten kan läsa på bilden nedan. Där ser ni  även min fina vän Jessica Tessman som hängde med mig denna fredag. Vi blev väldigt förtjusta i bordet som var byggt på en cykel.

 

 

Måste bara tillägga att jag bara ÄLSKAR min väninnans skor. Jessica är kvinnan som alltid hittar det där som piffar upp lite extra. 

Nu ska jag fånga denna frostiga fredag och ta med Loui på en lång skön skogspromenad.

Sen blir många samtal, bland annat ringa veterinären, då det är dags att kastrera min lilla älskling. 

Kramar till er alla fina läsare /Minette

 

5 kommentarer

    1. Hej, absolut. Dina andar inlägg där du nämner namn kan jag tyvärr inte lägga ut. Men snällt av dig att förmedla vidare till mig. Vet inte vad det handlar om då jag aldrig följer trådar med trams och nätmobb.
      Vänligen Minette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *