Hesa Fredrik och fru Gårman

Hesa Fredrik och fru Gårman!

De skarpa signalerna  skär genom öronen. “Hesa Fredrik” får sin röst hörd enbart fyra gånger per år. Prick klockan  15.00 låtar han värre än en brunstig avelhingst. Han tjuter så hela befolkningen stannar till men ingen bryr sig om skälet. Nyss fick vi åter höra Hesa Fredrik tjuta vilt inför Svenska folket och  han ska få ge utlopp för sina känslor. 

Känner mig kränkt, jag vill ha ett kvinnotjut  och logga i  rosa tyll.

Året var 1931 och Hesa Fredrik kom för att stanna.  Idag 2019 lär det inte dröja innan feministen tagit över och snart heter Hesa Fredrik typ Hesa Fredrika.

 

Jämställt var det ja..

Sverige tänker jag och undrar om folket här har totalt hjärnsläpp.

Det heter HÄR GÅR MAN ordet MAN är ett talesätt. När man… vill man…man ska….

Så nu blir det till att ställa krav på oss talare så vi inte kränker feministerna i sin syn på vad ett jämställ samhälle är.  Vi sätter Fru Gårman lite högre upp på den manliga gatuskylten Germund så kan kvinnorna få titta ner på Herr Gårman skylten som sitter lite längre ner.

Hur ska den kortväxta mannen känna nu? Lätt kränkt, en mobb mot hans längd. Även de kortväxta ska se skylten..asså gör den rosa. Alt är så pinsamt. Hur kom detta ens på tal? Och av vem? En kvinna eller man? 

Förlåt men lägger vi inte fokus på fel saker?

Ursäkta min ironi men kunde inte låta bli!

 

 

Låg humor idag / Kram 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *