Året 2016 tårar Margareta Hedin nu hipp hipp hurra.

Året 2016 föll handlöst i ditt knä och du log! 

Året var 2016 och du snubblade in i mitt liv. Jag hade nyligen fått ett uppvaknande om den rådande situation jag befann mig i. Du öppnade din famn, lät mig gråta ut och därefter kom de löften du kom för att alltid hålla,  genom äkta kravlös vänskap.

Vår  fina vänskap har byggts på ömsesidig respekt, lyhördhet, känslor  utan förväntningar.  Timtals långa samtal om allt från himmel till jord. Fritt, ärligt, härligt och  helt okomplicerat! 

Ditt intresse att lyssna när jag pratar om mina andra härliga vänner, bevisar bara på hur trygg du är med mig. Sällan har jag träffat någon som lyfter andra kvinnor som du. 

Vem är hon då?

Hon heter och  Margareta Hedin och arbetar som astrolog, gör tarotolkningar, undervisar i astrologi och är skribent. Margareta  har sin lilla astrologiska verkstad och butik på Storkyrkobrinken 8 i Gamla Stan, Stockholm.

Ni hittar även Margareta i Damernas Värld astrologisida i tidskrift  och på Astrobloggen. https://blogg.damernasvarld.se/astrobloggen/

Året 2020 

Idag fyller du fina medmänniska, vän, bloggare och imponerade entreprenör år. Festen är flyttad till framtiden och då ska vi fira stort och flott, dansa på borden och sjunga med ljuvlig stämma.  Ja, må hon leva, Ja, må hon leva Ja, må hon leva uti hundrade år! Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år! 

Tack Margareta för att du är den du är, fortsätt med det. Snart hoppas jag du får träffa mina andra fina vänner, så ni alla får chansen att lära känna varandra. 

Hjärtligt grattis varm kram Minette

Margareta Hedin

Sweden fab day

 

2 kommentarer

  1. Wow! Eh, det verkar som jag har godkänt då! Vad kan man säga annat än att jag blir så glad, rörd och halvchockad att det verkligen står så här mycket fint om mig på din blogg. 1000 tack!
    Ja – det här med systerskap, vänskap och tillit – det är värt allt! Vad skulle vi annars göra? Vart skulle vi vända oss utan varandra?
    Det är underbart att ha vänner – riktiga vänner – kött och blod människor – ettriga, envisa, kaxiga vänner med öron, hjärta och bred käft som man kan bolla tankar med. Som du och jag kan göra Minette. Äkta vara – det är det vi gillar. ❤️Älskar dig Minette!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *