Bok release Runar Sögaard HYSSH Johan Carlén

Bok release och event på Café Opera!

Härlig fredag eftermiddag/kväll med bok release och självbiografi med Runar Sögaard på Café Opera.

Med tal och skrift inspirerar Runar till positiva förändringar av människors hjärta och tankar. Han är nu redo för andra halvlek i sitt liv och för honom är det nu det börjar på allvar. Runar ler, möter upp och sprider ett behagligt lugnt intryck som bara få kan göra.

Fastnar i kapitel 7 – Sex and the city och partyliv!

Runar har blivit en del av det mest uthängda genom åren av många olika anledningar. Att han körde sin BMW på Stureplans bussfiler och syntes med vackra kvinnor blev det än och annan morr över. Tusen rykten men enbart någon enstaka sanning enligt mig och tänk vad han upprört retat, avundats och enligt några små anses helt enkelt för att vara för mycket.

Hans blonda svall, stora leende, härliga energi stör andra men absolut inte mig för det är något speciellt över honom som skapar nyfikenhet som inte helt går att stilla.

Härliga vännerna fanns självklart med!

Raringarna och vännerna Hannah Gerner, Karolina Kayla Woroniecka, Sofia Rådenholt och jag med bästa boken. Några av mitt egna Sex and the city team och det är väl bäst att tillägga att jag ler lite finurligt!

Vi var många som köpte varsin bok och för min del är jag redan igång med läsningen.

Tack snälla för uppskattad inbjudan!

Fin inbjudan damp ner och då det kom från två håll så förstod jag hur viktig jag var som gäst och åkte självklart dit och ler inom mig för detta ville jag absolut inte missa.

 

Gud gav oss tio bud  – Jag har brutit mot nio av dem!

Nedan står mina fina vänner och hänger, Johan Carlén och Sofia Rådenholt.

 

Med min underbara vän Simon Lahdo !

 

 Tack Johan för exakt allt, du välkomnar alltid mig och mina vänner med stor famn!

Vi tre en hemlighet, som bara vi tre vet!

Som jag älskar just det att livet är så fullt med med exakt – en hemlighet! Jag, Nathalie och Runar!

Fina tjejerna på Café!

Hannah Gerner, Lena Helt, Therése Neaimé, Mita Magnusson, jag och Sofia Rådenholt.

 

Fin fina ni!

Henrik fröjd, Hannah Gerner, Karolina Kayla Woroniecka, jag och  Sofia Rådenholt.

Fredagen gick snabbt över till lördag och vi fortsatte umgås hemma hos underbara Nathalie och Simon tillsammans med Runar, Sofia, Max och med många andra nära och kära. Inom kort berättar jag mer om vilka de speciellt inbjudna gästerna var och hur kvällen med oss alla tog sig mot ett slut.

Kalendern börjar bli full och det vaknas middagar, 60 årsfest, mingel och lite inspelning och ett stor ja för mig mitt i livet.

Stor kram till er fina läsare / Minette

“Du är det du är, är det så här det är, så är det så det är”

 

2 kommentarer

 1. Stort tack för en fredag i litteraturens, fina vänners och festlighetens tecken! To be continued…
  “Who are you, Goldicocks?” I’m looking for one that’s just right.” SATC

  1. Tack själv, fem års veckosamtal blev till hänga 24/7 lite livet när det är som bäst.

   “Det är du, jag tror jag är kär, vet du vem som är kär i mig…det är du, du är det du är, det är så här det känns” säger den lilla sockersnippan….Beroendeframkallande…

   Natti, kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *