När Svensk handboll är som bäst, är Zacke med!

Landskamp Sverige – Kroatien

Igår fyllde vi Sports arena. Kan nog våga sticka ut hakan och säga att Eskilstuna publiken är en av de bästa i handbollSverige. Vilken fest, vilken stämning.

Zacke klev in och i vanlig ordning leverade han. Zacke gör då ingen besviken. Mina 2 yngsta döttrar sträcker på sig lite extra och skryter runt, Pappa var hans tränare. Mamma, det är så grymt! Jag ler och tänker, tusan mina barn ska dansa, löpträna och bli som mig, men nix, tre döttrar lever för bollsporten och hästar. Suck vad hände! Men ok då, lite dans hinns ju med iallafall!

Mina sista 20 år har kretsat runt hallarna runt om i Sverige och Världen. Först att leva som handbollsfru. (vi kallade det oftast handbolls änka. (då ensamheten var tydligare än tvåsamheten)Vilket passar en kvinna som mig. En resa som aldrig verkar nå sitt slut. Nu nöta bänk och forma en ung mkt ung generation.

I går landskamp i dag och hela helgen CUP Västerås. Men ska även hinna med en avstickare till huvudstaden för att springa runt och vara frontfiguren på hemliga upptåg, samt fira  älskade svärson Razmus Sandeborg. Mer om det kommer.

Handen på hjärtat, jag älskar mitt liv gör det du med! Kram Minette Tigerfalk

 

Landskamp Sverige – Kroatien

Igår fyllde vi Sports arena. Kan nog våga sticka ut hakan och säga att Eskilstuna publiken är en av de bästa i handbollSverige. Vilken fest, vilken stämning.

Zacke klev in och i vanlig ordning leverade han. Zacke gör då ingen besviken. Mina 2 yngsta döttrar sträcker på sig lite extra och skryter runt, Pappa var hans tränare. Mamma, det är så grymt! Jag ler och tänker, tusan mina barn ska dansa, löpträna och bli som mig, men nix, tre döttrar lever för bollsporten och hästar. Suck vad hände! Men ok då, lite dans hinns ju med iallafall!

Mina sista 20 år har kretsat runt hallarna runt om i Sverige och Världen. Först att leva som handbollsfru. (vi kallade det oftast handbolls änka. (då ensamheten var tydligare än tvåsamheten)Vilket passar en kvinna som mig. En resa som aldrig verkar nå sitt slut. Nu nöta bänk och forma en ung mkt ung generation.

I går landskamp i dag och hela helgen CUP Västerås. Men ska även hinna med en avstickare till huvudstaden för att springa runt och vara frontfiguren på hemliga upptåg, samt fira  älskade svärson Razmus Sandeborg.

Handen på hjärtat, jag älskar mitt liv gör det du med! Kram Minette Tigerfalk

 

 

7 kommentarer

    1. Verkligen, säg till om du vill få lite hjälp med att förstå spelet, hört att jag är ett “esse”där!

    1. Det är när du och jag sitter på läktaren. Spelarna får ett så bra stöd från två så seriöst insatta. DÖÖR!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *