Spännande, händelserikt och nytt.

Snart ett nytt spännande år!

Lutar mig lite tillbaka och tänker på det spännande året som varit och på året som snart ska börja. På sociala medier ser jag inlägg där vi uppmanas att skriva ett ord om året 2023.  Vilket för mig blev enkelt – TACKSAM!

Händelserikt!

Året 2023 var händelserikt, lärorikt och väldigt intressant. Ett år att minnas som dörröppnare till väldigt mycket nytt och sådant jag aldrig kunde tänka mig innan.

Väldigt mycket fin vänskap växte sig ännu starkare. Samt så blev det året där jag valt att pausa från så kallade vänskaper. Ja ni vet när det känns i hela kroppen att det inte är på riktigt. Jag har valt att pausa på obestämd tid, helt ärligt, SKÖNT!

Jag är lyckligt lottad över att ha fina människor i mitt liv.  Vänner som låter var sak ha sin tid och inte förväntar sig kontakt 24/7 men ändå finns vi där för varandra.

Ni nedan är riktiga guldkorn där tiden mellan samtal och möten inte räknas. För oss är det dialog och inte monolog som är viktigt.

NI – Hannah Gerner, Karolina Novalli,  Mita Magnusson, Runar Sögaard, Elinor Kalinic, Nathalie Bergström, Ann Rosenholm, Jessika Tessmann och Malin Tilja och du R, min vän som lämnade jordelivet allt för tidigt.

Med en lite extra guldstjärna till min bloggande vän, Hannah Gerner, som oavsett tid på dygnet alltid finns där gällande exakt allt jag behöver dryfta om. Du är en av de snällaste jag mött på i hela mitt långa liv.

Med det menar jag inte att ni andra underbara vänner inte är älskvärda, utan det jag menar är att jag lärt känna dem bättre och jag får verkligen vara jag och dem kan vara dem.

Nytt på ingående!

Snart nyårsafton och jag tänker på allt spännande, händelserikt och meningsfullt som varit under året men ser även det som varit mindre roligt. Fundersamt tittar jag mig i spegeln och funderar över några helt klart “vad hände” saker.

Stänger 2023 med härlig energi och öppnar  2024 med extremt mycket ny härlig och ärlig energi.

Under 2023 har jag arbetar mycket i det tysta, känt att ingen har behövt veta, inget ska ut innan allt är finslipat in i detalj.

Gammalt ska bort och snart är allt ett minne blott för att kunna ta emot mitt helt “egna mitt”.

Det blir både spännande och bättre än vad jag vågat drömma om och steg ett blev klart i December, men ännu så låter jag det stanna hos mig.

När tiden får forma planen!

När jag började planera om ny verksamhet brann jag till tusen, men någonstans föll det sig inte helt som jag tänkt. Så jag la allt på is, tänkte om och allt blev så mycket bättre.  Jag kommer inte släppa allt, kommer inte ens säga allt innan min PR byrå sagt sitt, vilken byrå  det blir förblir även det i det tysta just nu. Något jag lärt mig, släpp inget innan allt kommer ut!

Det en vet är en hemlighet, det fler vet är en världsnyhet!

Nu svida om för att nyårspiffa pinchos inför ett glittrande nyår!

 

Kram Minette

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Jag önskar så att allt du jobbat för faller på plats kommande år. Gott nytt år till dig du fantastiska kvinna och dina underbara barn ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *