Löprundan slutade i panik tårar och skogsbråk!

Såg fram emot att njuta av en skön morgon runda i skogen.

Då  jag tidigare blivit jagad med allt vad det innebär i skogen, så har det gått lång tid mycket lång tid, sen jag var ensam i skogen sist.

Så nu äntligen, runda två i min ensamhet.

Av någon märklig anledning får jag en känsla, tänker vart ska jag ta vägen om något händer?Släpper tanken springer vidare.

Och, då exakt då, kommer en hund i full fart springade mot mig, ägaren väljer att stå rätt långt bort och bara tittar på å skrattar. Till sak hör att jag rejält rädd för hundar. Om jag nu inte känner hundarna .

Jag ropar, är du snäll och kopplar hund?

Tillbaka får jag en mening som är så låg nivå så jag väljer att inte ens nämna det.

Jag blir vansinnig och går fram till honom, rädslan finns, men ilskan tar över. Hur kan en vuxen äldre person tycka att detta är okej? Då kommer  handen upp och av ren reflex kastar jag mig bakåt och ställer sen frågan, men jösses, tänker du slå mig?

Han blir ännu mera hotfull och jag informerar honom, tydligt, bestämt och argt, nu kommer jag ta kort på dig, för detta du gör är inte okej. Han svarar snabbt gör det du din lilla “f…a!.

Det slutar med att jag söker hjälp hos en annan man och ringer efter hjälp. Hjälp kommer och andra ansluter som bevittnar hans minst sagt otrevliga hotfulla bemötande.

Robert har hunnit kasta sig på cykeln när han fått höra vad som händer. Ansluter och är minst sagt ARG, försöker få mannen att förstå att man bussar inte på hunden mot en någon. Informerar även att det vore bra att hålla hunden i koppel. Tror nog jag aldrig sett Robert så arg. och inte de övriga heller.

Mannen tog kort på mig,med ca 30 cm avstånd,  och det får han så gärna.

Men det han inte tänkte på var att allt blev fotat  & inspelat.

Strax kom en kvinna – sett honom, han verkar sjuk, säger hon nervöst.

Denna person kan verkligen inte må bra.

Det kliar så i mina fingrar att lägga ut bilderna på honom, så  människor är försiktiga om de ser honom. Men vad tjänar det till?

Och återigen, jag har ju lite svårt för sådant.

Jag hoppas innerligt att denna galning inte har en väntade fru eller barn i sitt hem, för vad händer då där hemma?

Vad tycker ni läsare?

Men en sak är då sant, ännu är inte sista idioten född!

Kramar Minette

Trött på osmarta personer.
Trött på osmarta personer.
 

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *