Han avslutar med, hur f-n kan alla vara finaste och vad har då ordet för betydelse?

 Ja du, du har mycket att lära enligt mig, ler!

På tåget mot Stockholm. På agendan står umgås med älskade dottern Paulina Lindström Tigerfalk, event och massor av fina vänner. Många som jag döper till ” finaste”! Lyssnade på radion, där fanns en man som störde sig på att så många säger ” finaste”till allt och alla hit och dit! Han avslutar med, hur f-n kan alla vara finaste och vad har då ordet för betydelse?

Jag ler, och hmmm japp, han har rätt, det kastas finaste, bästa, älskade, närmaste och ja, en hel del ord till. Jag har funderat lite på det och gav mig i går ut på en sociala media resa, för att se hur vi skriver och agerar.

Det var en aha upplevelse lite mer vad jag ens kunde tänka.  För jag är väl en av de personer som missbrukar ord emojis och hjärtan mer än många andra och jag älskar det och så många är finaste för mig, sån är jag. Jag respekterar & tycker om väldigt många människor. Hur gör ni och vart står ni? Men visar jag och ni det i det verkliga livet?

Inte många vet hur mycket det betyder för mig, inte ens min egna man….ler! Skakade om honom ordentligt i helgen, och idag kom det. Plötsligt händer det. Det hände idag nyss, exat nu i skrivande stund. Så ni ser, efter 20 år börjar vi prata samma språk…vi snackar med emojis, asgarv!

Han skickade en arg gubbe….döör! nej då det var ett skämt!

Hur ser ni på att vi missbrukar eller missbrukar vi inte? Jag kan väl tycka att det behövs lite hjärtan och bekräftelser i detta hårda klimat vi lever i!

Så jag röstar starkt på mer emojis mera finaste mm. Men bara om det är äkta.

 

Kramar finaste älskade ni /Minette Tigerfalk

 

 

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *