Begrav, Dödsfall, Sorgsenhet, Tingsrätten.

Veckan som var, en stor tumme upp trots sorgsenhet!

Veckan börja med en sorgsenhet på begravning där jag säger ett sista farväl till en betydelsefull kvinna. En välfylld kyrka med många som beundrat denna kvinna. En kvinna som vigt sitt liv åt att lägga all sin tid på medmänniskor i behov. 

Sorgsenhet är ordet.

En kvinna vars namn är nästintill större än självaste Moder Teresa – namnet var Ulla!

Det fanns alltid en tro hos henne, en tro på att alla kan vända det onda till det goda. Och alla exakt alla skulle alltid få en andra chans. Inne i kyrkan möttes jag av många tacksamma  fd missbrukare. Många som varit barn och vuxit upp med föräldrars missbruk som idag är vuxna och så tacksamma att hon funnits för att få föräldrarna till just fd missbrukare. 

Tack Ulla, vad hade hänt mig, vad hade jag varit idag om du, underbara du inte funnits vid min sida?Med respekt och kärlek lämnade du jordelivet för att nu bege dig till andra sidan för att hjälpa där!  

Sorgset lämnar du mig

Onsdagen kommer och sorgen ökar på! 

Idag är det dags för att lämna över min älskade 19 åriga Skrållan, dags att låta Skrållan följa Ullas spår och gå över till andra sidan för att ge kärlek och härliga stunder till de redan avlidna.

Mitt/Vårt älskade charmtroll som överlevde sina egna kattbebisar. Skrållan fick ett värdigt fint avslut tillsammans med övriga familjemedlemmar hos Veterinär Göran Ström.  

Älskade Milton ( ni ser honom nedan på golvet) sörjer. Det gör så ont att se Miltons letande, och höra hans lockrop.

Min älskade Skrållan och jag samma dag hon lämnar jordelivet.

Veckan rullar på. Den blandas med sorgsna tårar och fina minnen. Det blev en del jobb, samt så hinner jag en vända till Ikea med min syster Lena Brunstedt. Där blev det som omväxling värmeljus, doftljus, servetter och lite annat viktigt..Ler! Helgen välkomnas med fint besök av hemlig gäst och rensa ute på gården. 

Söndag och dags att göra bokslut på veckan som var!

Välkomnar Söndagen med öppen famn-Veckan gick i ett sorgset tecken, men nu sänder “änglarna” goda energier och fina tecken! Veckans bokslut lyser rött av sorg – men med svart text – plus resultat! Med kärlek avslutar  jag – Allt har sin tid, det kommer till dig när det är dags! 

Kram Minette

 

8 kommentarer

  1. Fina Skrållan ❤️ Är så ledsen för er skull Men hon hade ett långt och lyckligt liv ❤️
    Och Ulla, jag hade turen att få möta henne hemma hos er vid många tillfällen, en kvinna som jag tror har påverkat dig mer än du kan tro ❤️ Varma kramar till er ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *