Bitter Medicin Deluxeriet Love – Erwik Communication 

Bitter Medicin Pearly white och  Pearly Rosé på Swing by Golfbaren!

Vilken kväll. Så tacksam.Varmt genuint välkomnande. Jag ogillar bitterhet men såld på Bitter Medicin. 

Då jag är totalt förälskad i detaljer och det där lilla extra runt omkring.Så kunde väl inget falla mig bättre i smaken en denna fina skylt. Med lika snygga lyktor. Vill ha hem! Kliver in på Swing och entrén är magisk. Tror helt ärligt att detta är den absolut längsta röda mattan jag gått på.

 

Magisk entré

Ta ett besök med dina vänner, kollegor eller rent av sätt dig med en bok, avnjut en god middag i all ensamhet. Du hittar Swing by Golfbaren på Surbrunnsgatan 46. Verkligen värt ett besök. 

Då jag fick äran att ta med en person till. Så blev det denna gång min dotter Lollo.

Entré som faller i min smak.

Middag med denna fina man, vän, kille ja,,kärt barn….. ler!

Suddig bild på en klarsynt driven entreprenör.

Ett av de absolut bästa event jag varit på. Hela kvällen var så där exakt 100 % lyckad. Allt från entrén, mottagandet, dryck, tilltugg, mini golf samt den perfekta avslutningen med utsökt middag. Är ni mitt uppe i att ordna fest, babyshower, event, firmafest, svensexa eller vad som. Då kan jag ge er mina varmaste rekommendationer till Alexander på  https://www.erwikcommunication.com/ 

 

Hänger med härliga humorfyllda Sofia Nordgren.

 

Bitter medicin  Bild ovan lånad : Karina Ljungdahl  

“Bitter medicin är en verklighetsbaserad kriminalroman som handlar om den internationella illegala industrin av förfalskade och piratkopierade läkemedel. En verksamhet som omsätter mer pengar än den totala narkotikahandeln i världen. Läsaren får också följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet. Boken skildrar också kvinnors kamp och utsatthet i yrkeslivet i kölvattnet av MeToo-rörelsen” 

 Nu packa bilen och vidare på spännanda uppdrag. Kram till er alla / Minette 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *