Nyper mig i armen, kan det verkligen vara sant?

Nyper mig i armen, men säger inte aj.

Nyper  mig som sagt i armen, japp jag är vaken, drömmer inte. Så jag börjar med att säga godmorgon fina ni. Hoppas ni fick en fin måndag och att hela veckan hänger på så. Kan det vara sant. Visst är det skönt att få sova så länge ibland? Eller hur var det nu, ler! Mitt liv har väl varit både upp och ned sen en längre tid tillbaka, men vad gör det? Allt har sin mening. Med allt ont kommer något gott. Och varför ska det vara märkt “ont”? Saker har satt mig på kartan. Det är ju inte helt fel det heller. Syns jag inte så finns jag inte. Punkt.  Jag fick synas mycket, nu kommer jag att finnas mycket. Rätt coolt faktiskt. 

Jag är en driven entreprenör. Och  i allt ser jag en idé. Att skapa affärsidéer är något jag är mycket skarp på. Och så blev det även denna gång. Igår hade jag energigivande telefonmöten och då snackar vi energi. Vi hann även med några sms på kvällen. energin blev påfylld då igen, och natten blev till att skriva, skriva och åter skriva. 

Dags för rutiner.

Något runt mig ska skapas, något runt mig ska formas. Jag är glad och tacksam.

Nu är det dags för morgonmys med barn och djur sen  fix inför skola osv. Sen ska jag försöka ta mig till gymmet. Min träning går så där. Jag saknar min 5 gympass per vecka och alla mina dagliga rundor. Det kommer bli tufft. Men jag kan bara göra det själv. Allt handlar om att bara bestämma sig och rutiner. Jag är på god väg, strax är jag på gymmet.

Njut av denna fina dag och var tacksam. /Kram Minette

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *