Hatet Det handlar om mig

Hatet växer i samhället.

Hatet växer och jag är livrädd att det kommit för att stanna. Det tuffa klimatet på sociala media flyttas allt närmre och det är bara en tidsfråga innan fler tar sitt liv. Svaga människor riggar hatkampanjer mot bland annat  klasskompisar, lärare, offentliga personer och familjemedlemmar och allt för att få hata. Det finns alltid skäl att hata och helt utan förstånd startar de en mobb som får förödande konsekvenser för den utsatta. Hatarna och trollen eller vad jag nu ska kalla dessa små människor har skaffat “nätmobb” som en livsstil.  För varje svar trollen får stiger  pulsen och de lever upp. De känner makt över att få med andra i deras vidriga och destruktiva livsstil – Att hata förstöra och förgöra för andra. Allt som slår mot den utsatta blir deras näring och utan svar dör det oftast ut men jag vet att det kan ta tid oerhört lång tid. 

Årets Nätängel!

Personlig inbjudan från https://wonderlandevent.se/ och tårarna blandades av påminnelse av den vidriga hatkampanj jag fått utstå och glädjen att min styrka att kämpa inte är förgäves. 

Min plan var att jag idag skulle skriva ett innehållsrikt peppande inlägg, det går inte. Den glada Minette som klev in på galan igår blev plötsligt sluten och fundersam. Allt kommer över mig och min mage knöt sig och jag blev förkrossad över att det är så vanligt. Att leva med daglig utsatthet har satt sina spår och igår blev det för känslosamt.  Frida Boisens tal rörde om bland känslorna och tårana var nära. Hon verkar förstå och det kändes som hon talade direkt till mig men självklart var det inte så. Jag är inte ensam men jag känner mig ensam. 

Jag blir åter påmind om vilket helvete jag hamnat i och plötsligt känner jag ilska. Min dag har varit full med grubbel och jag vet att jag aldrig  ska sätta mig och skriva då.

Jag fick ett samtal från försäkringskassan på tåget och hon undrade snällt om hon störde, jag minns vad jag tänkte – Säg vad du vill för mitt liv är redan över, det kommer förbli så och jag ser ingen väg ur det och jag känner oro  över hur länge jag ska orka. 

På bilden nedan som är tagen av cawa media är några av mitt fina sällskap.

 

 

Under tiden mobben pågår!

Mobben pågår och under tiden raseras någons liv. Hatet börjar långt ner i åldrarna och följer med upp i vuxen ålder. Som utsatt får  du svårt att lita på din omgivning och allt som oftast känner du oro. Det är inte helt ovanligt att de som hamnat i utanförskap blir mobbare i det dolda. 

90 talet! 

Redan på tidigt 90 tal kunde vi se hatet smyga sig in och i takt med ökade nätforum ökar även hatet. Det är en skam att vi inte funnit en lagändring. 

Jag undra ofta vem är den typiska näthataren är  och  inser att  jag aldrig får ett svar.

Till er som säger gå vidare Minette, släpp det, ta inte kampen osv!

Jag vill att ni ska veta att hatkampanjen pågår ännu. Jag förstår att det är svårt att ta in, svårt att tro men så är det. Både via sociala medier, mail och sms.  Den som bär ansvaret väljer att säga att jag får skylla mig själv.  Jag vet att många  av er både hör och läser om det, min fråga är till er – Varför blundar ni, varför ryter ni inte i från? Vad är ni rädda för? Så länge ni står tysta intill så deltar ni. 

Då mitt liv redan är raserat så överväger jag att VÅGA statuera exempel, jag har ändå inget att förlora. Säg nej till hat NU! 

På bilderna nedan ser ni resten av mitt fina sällskap. 

Nedan ser ni vinnaren av Årets Nätängel 2019 –  Bildenär tagen av Larisa johansson som tillsammans med peter lulle johansson driver Cawa Media. Mer om dem hittar ni på nedanstående länk.  Ska ni hålla event och behöver fotograf så tveka inte att kontakta dem.

 

https://cawamedia.wordpress.com/ 

 

 

Tack  främst till Prinsessan Sofia Frida Boisen PA Prabert och Mia Jorpes. Ni gav och är lite mera. Ni gör det möjligt!

Men min ABSOLUT största tack till min dotter Paulina Lindström Tigerfalk som fanns och finns vid min sida för att jag ska orka kämpa.

Ge mig någon dag så kommer ett härligt energifyllt inlägg om alla fina finalister, deltagare, eventbyrå med mera.

 

I SAMARBETE MED

PARTNERS
 

6 kommentarer

  1. <3

    Jag önskar att jag kunde ryta ifrån mer men tyvärr så är jag förhindrad från det där jag mest önskar att jag kunde.

    1. Så kan det vara men är man emot näthat så står man upp för det. Finns inget yrke där någon kan få negativt mot sig på grund av det, asdålig ursäkt i mina öron. Du kommer snarare bli mer respekterad om du gör det, samt står upp med ditt namn.
      Kram Minette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *