Nyårsdag 2024 det brinner i brasan, nykär?

Nyårsdag och jag njuter till fullo!

Vad annat kan jag göra efter ett så underbart nyårsfirande? Ett perfekt avslut på 2023 och en perfekt nyårsdag med glada positiva kliv rakt in i 2024.

Nyår på Pinchos med vänner, familj och massor andra härliga nya bekanta.

 

Tyst i huset!

Ungdomarna sover och det är nästan helt knäpptyst i huset, förutom att jag hör diskmaskinen jobba och några lätta toner av den brinnande brasan.

Denna nyårsdag blir lugn med blogg och därefter sängläge med invigning av 2023 års julklapp, TV till sovrummet.

Vi bor ju liksom tre personer här hemma, så det är väl klart att det behövs ännu en tv, vill säga totalt fem.

Det finns så mycket jag vill skriva och berätta, men det får bli lite i taget. Dagens inlägg skulle just handla om Nyår, men det var så fullkomligt magisk så känslan av dagen är svår att sätta ner i skrift.

Äran att få välkomna ett gäng ungdomar som valt att fira in året med med mig och mina vänner. Rörd och tacksam att dem vill hänga med oss. Tack alla föräldrar för äran att få ha med era döttrar.

Nykär?

Nyfikna blickar, frågor och antagande är väldigt intressant, men skulle jag bli kär så är det väl inget att tissla och tassla om, eller?

Ja, det pirrar i hela kroppen och jag går runt och småler mest hela tiden. Vilket gör att vissa tänker att jag gått och blivit kär, men nej, verkligen nej eller ja, kanske lite i mig själv då..ler!

Det är så mycket goda energier runt mig och allt flyter på bra. En känsla jag hoppas ni känner igen. Kärlek till livet rent av, det är något vi alla ska ha. Så är jag kär så är det just i livet, PUNKT!

 

Tack Paula och Viktor med personal ( kollegor, blev vi visst, ler) för en underbart fin afton där vi firade in det nya året och Viktors födelsedag.

Tack för att jag fick bjuda in mina vänner till stans smultronställe – PINCHOS!

 

Kram Minette

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *