Jag är stolt över poliskåren i Eskilstuna!

Inte många dagar har gått!

Vår “farbror” bor  numera på ett behandlingshem. Det har varit några tomma dagar. Han satt liksom spår.

Kan inte riktigt säga vad det är med honom, men något speciellt är det.

Veckan har inneburit några polis samtal, anmälningar och sökningar. Men vad gör det?

För dessa positiva fraser och uppskattade samtal jag får från Polisen, påminner så mycket om att det jag gör är rätt.

Polisen känner till vår “farbror” men med positiva fraser. Det är en fin herre som bara ramlat utanför systemet.

Det är inte straffbart, det är ledsamt hur det kan gå.

Varje gång jag haft samtal med polisen gällande mina ingripande, har jag ALLTID blivit bemött med respekt och fått beröm för det jag gör.

Jag är stolt över poliskåren i Eskilstuna och känner mig trygg. Kunde jag påverka skulle jag ge polisen högre löner och bättre villkor.Det borde vara ett högstatus yrke med stor yrkesstolthet. Men besparingar i Sverige leder till att yrkeskåren inte orkar vara kvar eller utföra för sig själva och oss medborgare säkerhet.

Ska det se ut så här?

När ni inte får den hjälp ni behöver. Bli inte arg bitter eller besviken på poliskåren, bli det på våra beslutsfattare.

Idag fick jag ett härligt  rapporterings samtal, min “farbror” mår bra. Han bubblade av lycka, visade omsorg och berättade, det känns så skönt att kunna uppge en kontaktperson. 1 person som är viktig, 1 person som betyder, allt annat ska bort. Och det är du Minette.

Tårar av glädje och jag tänker, ja det är värt det!

Fredagkväll, kallt och mörkt, hans första fredag på evigheter med tv sällskap och respekt.

Jag älskar mitt liv, mitt liv!

varma Kramar Minette

 

 

 

 

6 kommentarer

 1. Talesättet typ ”ingen kan göra allt men alla kan göra något” är alltid lika sant. Väljer vi att så gott vi kan agera o hjälpa till med vad vi ser behov av o utifrån vad vi har möjlighet till så gör vi en positiv skillnad i andras liv och det känns så bra i ebs egen själ. Det behövs för att ge styrka när det blåser snålt. Skönt att det ordnat sig med boende för mannen.

  1. ”i ens egen själ” skulle det stå såklart…

   Vill lägga till att andra gånger är det man själv som behöver hjälp, då är det skönt att fina medmänniskor finns .

   1. Yvonne,
    Du är fin människa, visste det innan, men nu om ngt vet jag det ännu mera. Och tack för dessa härliga skratt.

    Varma kramar

  2. Hej Yvonne,
   Han ringde igår kväll. Han mådde så bra. Det känns så skönt. Han frågade igen, vem är du, vart kommer ifrån?
   Jag bara ler.
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *