Lider du av ålders fläckar, pigment, solar lentigo eller skintags/fibrom?

Härliga måndag och fokus på Kryopennan!

Idag ställer jag tillfälligt spraytan åt sidan och håller fokus på att att avlägsna ålders fläckar och  pigment. Men först på agendan står jogging tur och cykelträning. Med klar blå himmel, 22 grader och en stor sol, så vet jag att i dag blir det ett tufft pass.Då är det viktigt med vatten i mängder. Vilket är bra för hela systemet och speciellt huden och dess åldrandes.

Accurett är kryopennan, som är 100% effektiv vid estetiska behandlingar som att avlägsna pigmenteringar, skin-tags, fibrom och små vårtor, men utan biverkningar eller risker. Kontakta oss idag! info@palina.se (agenturen för Accurett)

Accurett Fryspenna!

Är en avancerad cryotherapy innovation som är snabb, effektiv och säker! Vi kan med denna  behandling ta bort godartade förändringar som du önskar att ta bort av  kosmetiska skäl. Behandlingstiden tar enbart 2- 5 sekunder beroende på hur stort behandlingsområdet är.

 

Accurett erbjuder den perfekta behandlingen för:

*Ålders fläckar

*Pigment

*Solar lentigo

* Skintags/fibrom

Om du önskar att ta bort ett födelsemärke, är det viktigt att du först fått det bedömt av en läkare innan vi kan behandla det . Vi rekommenderar dig att kontakta din vårdcentral för bedömning före din bokade behandling.

Accurett pen avger en fin stråle med koldioxid under högt tryck, vilket får tekniken att utföras under millimeter pression. Det bryter ner vävnaden genom att frysa ner den intercellulära vätskan och bildar kristaller som får membranet att brista för att därigenom förstöra cellen. Detta betyder att det inte finns någon risk för att skada frisk vävnad omkring behandlingsområdet.

 

Finns det några sideffekter?

Området som är behandlas har frysts av kryoterapi, och detta dödar de lokaliserade cellerna i området vilket får dem att skrumpna och dö. Det behandlade området kan bli mörkare, men kommer tillbaka till normal pigmenterad hud på cirka 3-6 veckor.  Det är viktigt att låta det behandlade området vila så mycket som möjligt från yttre påverkan, då minimeras risken för infektioner eller irritationer.

 

Hur lång tid tar en behandling?

Längden på behandlingstiden beror på ytan och tjockleken på den vävnad som skall behandlas. Din hudterapeut kommer innan behandlingen att bedöma detta efter att ha uppskattat områdets djup och behandlingen tar mellan 2 till 5 sekunder.

 

Är behandlingen smärtsam?

Det kommer att vara en smärta som liknar ett nålstick på huden när koldioxiden når botten av området. Det kan även finnas en liten kvarvarande stickande känsla  i några minuter efter att behandlingen är klar.

När behandlar man inte med Accurett Fryspenna? 

Cancer – Gravid/ammar – Sår – Blåmärken – Keloider

Priser –

Konsultation  – 200 kr

1-2 Områden ( prickar) 900 kr

3-4 Områden (prickar ) 1500 kr

5 Områden ( prickar) 1800 kr

6 område eller fler Så blir det ett tillägg på  300 kr per område ( Prick)

Jag har fasta platser och arbetar även mobilt!

Nu löparskorna, sen vässar jag “pennan”.

Kramar Minette 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *