Suckarnas allé och framhäver min byst!

Suckarnas allé!

Börjar morgonen med att köra barn till skolan, inhämta lite varor, ringa vänner och drar till Ica. Allt ska göras till loppet av en timme. Känner ni igen er ? Misstänkte det.

Under tiden jag fyller kundkorgen samtalar jag med Margareta. Vi har mycket att prata om tre god ting har slagit in! Kommer till kassan, urgullig personal( Vilket Ica är kända för). Hon ler och jag ler tillbaka.Hon frågar lite artigt, stressad? Snabbt får hon ett svar, nej då, pratar bara i telefon så jag är lite upptagen. Hon ler , nickar och säger okej och jag ler tillbaka. Med Margareta kvar i luren tar jag snabba steg ut mot parkeringen. Ser bilen, låser upp, inget händer. Står kvar kollar runt, japp min bil. Fortsätter att rycka i dörren, men den är och förbli olåst. Suck åter suck..Tar tag i handtaget och trycker till..Larmet går… ooppsss… Självklart var det inte min bil…Hur många gånger kan jag dö i loppet av 1 minut. Typ as många, Lite lätt skäms täcke på den.

Hoppar in min bil som stod en rad bort, fortsätter prata och åker hem. Väl hemma springer jag runt  med öronsnäckan och samtalet avslutas. Där och då, går jag in på toaletten, tittar till i spegeln ( som så många andra gånger) vad…men åhhh..ja jag är nog lite stressad.. träningslinnet som var på var ut och in med stora öppningen fram vid bysten.. Nu förstår jag kassörskans fråga.

Träningen suger och ger inget resultat

Ja lite där är jag nu, suck! Träningen går så där, eller den går asbra. Men kroppen svarar inte. Fortsätter samla på mig vätska och vikten ökar. SUCK!

Men, så har jag kanske inte ansträngt mig så mycket. Godis bakelser och pizza kanske borde vara förbi..Men nix. Finns ju en lista att pricka av . Men så lätt ger jag inte upp. Hälsan är viktigt och kommer i första rum. När hälsan är i fas så rullar det andra bara på. Nu blir det en snabb vända till Tuna Park i Eskilstuna för att sen bege mig ut i spåret på en löpruna som  ska avslutas med cykelträning.

På återseende, var så säkra! Jobbar på ett långt långt inlägg, som berör många runt om mig!

 

 

Kramar Minette

 

2 kommentarer

  1. Inte blir väl du stressad? Roligt att höra när du berättade att du kollade regnr på bilen och ändå fortsätta rycka tills larmet gick.

    1. stressad, jag? Nej du, kan jag aldrig tro. Vad är oddsen att det står fler vita volvo just på en parkering? hahha Kram Minette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *