Tåget Kärleksmums Muffinsfia och Anders

Kärleksmums, det är jag det! 

Godmorgon  alla fina läsare Ni är så betydelsefulla för mig. Kärleksmums och muffinsfia, vad händer?

Inte så roligt att bara skriva för sig själv. Så ni två som följer mig, tack! Okej då, några till har jag väl allt då jag toppar nästintill hela tiden. Idag ska jag ut på äventyr. Många luckor i agendan. Så hinner nog med att lata mig rejält. Någon som har en lucka 14.10 – 14.20 och 15.15- 15.35 så kom och säg hej.

Det är ju aldrig roligt när det glappar så i kalendern. Som vanligt är jag cool lugn och totalt utan stress. Fixar morgonen och sätter mig på tåget. Det går bra, tro det eller ej.  Eller..Jo vad händer? Tankarna landar  tillbaka till ett härligt samtal med Sofia som kallar sig muffinsfia på IG (det är ju just ett smeknamn). Funderar just hur namnet kom sig. Fantasin drar iväg och helt plötsligt sitter jag på tåget i min ensamhet. Brister helt plötsligt ut i asgarv. Så där från ingenstans. 

Här står jag å hänger

Samtidigt som jag försöker hålla mig ifrån skratt, far tankarna iväg .Jag ska  nog heta “kärleksmums”. eller varför inte “smulan” från självaste bullen själv.Humorn är låg. Och plötsligt kommer en man fram. Sätter sig intill mig. Han ler, vill säga något. Så jag plocka bort lurarna från öronen.

Han – Hej, vad härligt att höra ditt skratt, det gör mig glad. Sen sträcker han fram sin hand och säger  – Anders! Jag tittar på honom, ärligt lite lätt förvånad och hinner tänka. Har en undermening? Inte ännu en galenpanna, orkar inte! Men artig som jag är så sträcker jag fram handen och säger –  hej kärleksmums! 

Han tittar. Jag stirrar.  15 sekunders tystnad kändes som år. Sen brister vi båda ut i asgarv. Och han inser att jag verkar vara en kvinna med många bollar i luften och rätt mycket i huvudet. 

Kan lova att det blev många skratt på tåget idag. 

Ibland orkar jag inte med mig själv.Men en sak är sant, jag har ju aldrig tråkigt om dagarna. 

Varma kramar Minette

 

2 kommentarer

 1. Jo det ska jag tala om hur det kom sig! En viss svägerska tyckte absolut att jag skulle joina Instagram för några år sedan och bad mig registrera ett användarnamn. Jo tack det var ju inte så svårt men inte visste jag att det skulle SYNAS! Jag bakar = muffins och fia = vad jag kallas av de närmaste. Bra namn va?! Så här i efterhand har jag tänkt byta det mååånga gånger men då har samma svägerska tyckt att det är ju så inarbetat nu och lite småroligt så låt det vara kvar, Jo jag tackar jag…..

  Kram
  / @muffinsfia

  1. Haha…Undrar just vem denna svägerska kan vara. En bekant älskade att baka bröd. Och är otroligt duktig. Petra skaffade ett bolag, och behövde ett namn. Utan eftertanke skrev hon Petras bak. För det var ju hennes bak. det blev en välbesökt hemsida petrasbak.se
   Men så bytte hon… Tror ärligt inte att hon tänkte då heller. Numera kan du köpa “En smak av Petra”.

   Eller Stefan som driver företag med trädfällning. det hette- Min stock. Och på bilen stod hans fyndiga slogan,”Stock! – ring så kommer jag.
   Idag har vi en låg nivås humor.

   Kram fina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *