Tårarna, sorg i lyckan, lycka i sorgen.

Lycka är väl ordet. När det plingar till!

I Måndags skrev jag ett ärligt och starkt inlägg. Ett inlägg som gjorde många berörda. Kunde aldrig tro att reaktionerna skulle bli så. Totalt nedringd, sms i mängder och starka möten på gatan. Finner inte ord till vilka fina människor jag har runt om mig. Men så finns det även dem som nonchalant säger  bland annat ” ähh det är ju en blogg, din blogg, vad ska jag säga” på ett iskallt vis, bara för att såra.

Men till er fina läsare säger jag Godmorgon och delar en kommentar som berörde mig på djupet. Detta är lycka!

Ni hittar den på  https://minettetigerfalk.maqt.se/2018/10/08/15-ar-mardrom-borjar-beratta-grattis/ 

Kopia på texten!

Minette säger ofta ”Döm inte andra, ni vet aldrig vad som händer bakom stängda dörrar” synd bara att de som behandlade henne illa inte hade samma insikter.

Minette lärde mig även att saker och ting inte är självklart för alla. Jag som var så övertygad om det fick ännu lära mig något nytt. En gång i tiden satt jag som 15-åring utanför en butik, såg ut som en ligist och sov. Jag försökte ta mig in där för att sola, hon skulle lämna en film. Hon tog mig in i sin familj och behandlade mig som hennes egen son.

För mig innebär framgång att göra det man vill. Minette om något har nått det. Men många misstar och är totalt övertygade om att hon bara är framgångsrik och inget annat, för många tror att framgång betyder något helt annat. Minette är människa men inte precis som alla andra.

Minette har som de människor som vill nå ett mål fått utstå massa känslor, både på gott och ont. Men tro inte att det är enkelt bara för det. För att nå dit hon har nått har hon fått utstå sådant många inte ens önskar sin värst fiende. Men har hon gett upp? Varför skulle hon göra det? Hon motiveras av att göra det hon gör, för det är det hon vill göra. Jag är övertygad om att vi alla kan lära oss något av det.

Hon har inspirerat mig i många avseenden. Jag har inte haft det lätt men varför skulle jag vika mig? Gjorde Minette det? Minette står stadigt på sina ben i dag, jag står stadigt på mina ben i dag.

Tack för att du alltid trott på mig. Jag hade kunnat vara en annan i dag om du inte hade kommit fram den där dagen. Det är inte mycket som kan rubba en efter att djävulen besökt en från helvetet. 

Nu ska jag snabbt iväg och träna men snart ses vi här igen, Varma kramar Minette

 

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *