Talarkväll för barncancerfonden

 Underhållande talare för barncancerfonden!  

Ebba pärlar för barncancerfonden. Jag googlar för att läsa mera, mina tårar kommer fort. Påminns återigen om att livet ibland är väldigt elakt. Stöd hennes fina engagemang du med. 

Tala för världen!

I förra veckan var jag med vän inbjuden av https://www.erwikcommunication.com/på en mycket bra talarkväll. Kvällen till ära fick jag med Robert. Att äntligen få presentera Robert och Alexander för varandra kändes som en fin bonus. Kvällen bjöd på mängder av skratt och lärdom. Intäkterna gick oavkortat till barncancerfonden. Under kvällen kunde besökande gäster skänka pengar. Självklart swishade även vi. 

Jag med Alexander Erwik och Robert Tigerfalk

Barncancerfonden behövs för oss alla.

Allt stöd som går till forskning/ studier som berör cancern behövs.Vi kommer alla beröras OM vi inte redan gjort det. I min familj har vi levt med cancer de senaste två åren fast i vuxen ålder. Bland annat min man som nu är färdigbehandlad samt min dotters biologiska mamma. Som dessvärre avled 4 dagar efter beskedet. Livet kan ta tvära kast. Det händer inte bara andra. Det händer även oss många andra. Så åter, var snäll, var tacksam och ta vara på det liv ni har.  

Nedan lite bilder på kvällens talare.

Magnus Helgesson

 

Ebbas pärlarmband!

Ebba drabbades av leukemi sommaren 2016. Ingen ska behöva drabbas så som hon och hennes familj gjorts. Ebba pärlar armband som hon därefter säljer. Vi kan alla köpa ett två eller rent av hur många som helst. För en sådan liten peng. Enbart för 100 kr kan ni köpa till er, era vänner eller rent av till någon som bara är där runt dig. Ovan ser ni nummer att skriva ett litet sms till för att beställa ett armband.  ALLA bör gör det. Vi gjorde det, gör det ni med. Förlåt för mindre bra bilder. Men det är budskapet som är det viktigaste.

 

Mitt varmaste tack till Alexander Erwik på https://www.erwikcommunication.com/  

 

Kramar Minette

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *