Antiinflammatorisk kost Välmående och jag!

Antiinflammatorisk kost – Är det maten jag ska satsa på?

Jag läser allt oftare om hur många som går över mera till antiinflammatorisk kost. Övervägande berättar att dem mår mycket bättre. Så jag kastar man rakt ut i det fria för att testa. Vad är det och vad innebär det? Men framför allt, vad äter jag?  Har ni testat? Vad åt ni och hur mådde ni? Ge mig gärna alla tips ni kan. Tar även tacksamt emot mängder av recept. Men recept på råvaror där jag tillagar maten själv. I min kyl välkomnas inte färdiga rätter. Mat ska lagas med kärlek inte på löpande band med microvärmning. 

Läser mig till! 

Läser att jag ska dra ner på spannmål och socker.Bör äta mera av ex spenat, bär, skaldjur och sötpotatis. ( Skaldjur går bort, då jag är allergisk). 

 

Kommentar

  1. Intressant att så mycket som 80 procent av vårt immunförsvar sköts av bakteriefloran i tarmen. Har du testat att dricka kombucha? Jag tycker det är supergott och törstsläckande, tar bort en del sötsug och får magen att må bra! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *