Petter Stordalen, Tackar ödmjukast

Petter Stordalen, tack är det minsta jag kan säga!

Petter stordalen, Lina Ivarsson, Gotland och Visby. Snart ett år sen och snart är  vi där igen. Ska bli en ära , tack Petter Stordalen. Jag är både rörd och smickrad över att få bli en av de som personligen bjuds in igen. Minns tillbaka och kan inte hålla mig för skratt. Vi spårade totalt och du  tyckte jag var kass på att fota. Tiden går fort.

Så mycket hände på Gotland!

På Gotland föll mycket på plats. Grunden till samarbete, affärsplan och planering med ett långsiktigt tänkt.Jag smygs in där jag vill in, håller mig mindre synlig och går mot rätt riktning. Hösten 2019, så var det ja.YES!

Petter Stordalen

Visby under stjärnorna! 

Petter Stordalen bjuder in till Almedalsmingel, jag bjuder upp till dans. Ytterligare ett år kommer jag med  min vän och kollega Lina arbeta  på Gotland. Funderar om det blir som förra året, två gånger Petter. HotellPetter och RapparPetter. Allt så där lagom perfekt. Två förebilder och samma dansgolv. 

Nedan ser ni fina inbjuda Åter tack Petter Stordalen.

Petter stordalen

 

Ett förebil för många  – Petter Stordalen!

Vid en ålder av 24 år tog Stordalen över vad som då var Norges största köpcentrumCity Syd i Trondheim, som landets då yngsta köpcentrumschef.Efter att ha uppvisat en rekordvinst för City Syd gick Stordalen vidare till att bli fastighetsdirektör i Atle Brynestads företag Made in. Som fastighetsdirektör tog Stordalen initiativet till ombildandet av det tidigare marknadsområdet i Trondheimm och återlanseringen av Liertoppen shoppingcenter utanför Oslo. Stordalen blev även ansvarig för klädmärket Bik Bok.

Efter att ha varit inblandad i många olika projekt inom Brynestadsfären blev Stordalen som 29-åring anställd av Realkreditts (senare DnBfastighetsbolag.Tillsammans med en grupp investerare köpte Stordalen varuhuset Steen & Ström i Oslo. Gruppen tjänade in sin investering om drygt 23 miljoner kr inom de första fem dagarna efter varuhusets återlansering.Köpet av Steen & Ström blev början på en rad nyförvärv, och inom loppet av tre år hade det nystartade företaget, Steen & Ström Invest, blivit landets största ägare av kommersiella fastigheter. Expansionen fortsatte till 1996 när Stordalen kom ihop sig med den största aktieägaren, Stein Erik Hagen, och blev ombedd att lämna sin post som VD.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *