Tack räcker så långt

Tack Onsdag, det var väl en helt okej dag?

Tack säger jag till er som korsade min väg igår onsdag, ni är alla så fantastiska. Det blev en dag fylld med uteaktiviteter så som långa promenader, cykling och sökträning. Nu är klockan 05.30 det har varit en vaken natt och jag hoppas kunna sova några timmar på förmiddagen. Kroppen är i behov av bra sömn och bättre rutiner, så idag blir det att se över vad jag kan göra åt det. Kurbad, massage, ansiktsbehandling och se över träningsstudio är lite av det som står på dagens agenda. 

Gym? 

Mitt träningskort på Nordic Wellness gick ut för en tid sedan och då jag inte kunnat träna på 6 månader så blev det inte till att förlänga. Helst av allt vill jag ha en PT eller träningscoach, men vi får väl se.  Funderar på om jag ska anmäla mig till  påbyggnadskursen och gå tillbaka som coach. Älskade att se människors livsstilsförändring. 

Egen hörna!

Då jag äger en hel del träningsredskap så kommer det bli att bygga upp en plats  även hemma. Så de dagarna jag inte kommer iväg  till gymmet kan jag lätt träna igenom kroppen hemma. Allt för att inte kunna maska, för so malla vet älskar jag att träna och kroppen skriker efter det nu.  Jag saknar mina armar och de små rutorna på magen, men jag har ett bra muskelminne  och rätt envis när det gäller träning så det löser sig. Löpningen få jag vara mera försiktig med en stund till. Inväntar operation i December så efter det kan jag nog ge 100 % även på det  sen.

Nu är det dags att ta hand om denna fina dag och hoppas att energin stannar dagen ut. kram Minette

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *