Välkommen dumlekola smärta

Välkommen nya fina dag!

Välkommen säger jag glatt och öppnar famnen till denna onsdag. Blickar tillbaka till gårdagen då halloweenfixet skulle blivit klart, sträcker på mig och önskar jag kunde ligga kvar en stund till.

Klockan ringde som väntat nollsexnollnoll. Jag är tröttare än vanligt och jag känner efter om smärtorna i magen som fanns igår är kvar. Jag hade verkligen inte tid igår med sängläge och än mindre tid idag. En lätt smärta gör sig påmind men jag ignorerar magens tydliga signal och släpar mig upp för att väcka Cassandra.

Dumlekola!

Det plingar i min telefon och jag blir full i skratt. Min dotter Paulina pappas fru smsar 06.30 . Det är ett recept på dumle och hallonkakor. Jenny vet exakt vad jag behöver som mest när jag är pigg, ledsen, arg eller sjuk, vill säga jag behöver alltid KAKOR i mängder.  Jag är lyckligt lottad att kunna äta hur många som helst utan påverkan på vikten och det är ju viktigt,ler!

Trött hund!

Klockan har nu hunnit bli sju och en skön hundpromenad väntar.Lille gubben är trött idag så vi får väl se om jag får ut honom. Sen blir det hem och pricka av min agenda.

 

Hoppas er dag blir härlig!

Varm kram  / Minette

Foto: Elisa.J PhotoElisa.J Photo

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *