Vem mynta ordet supersingel?

Vem är supersingel och vad innebär det?

Vem är jag mitt i alla så kallade påfund om etiketter på sin person. Jag kan inte annat än le brett när jag sätter mig här för att bena ut betydelsen i ordet “supersingel”. Min första reaktion blev lite må illa  i magen trakten.  Asså, jag supersingel eller singel? jag lever med mig själv och vad det innebär med konstens alla regler och det fungerar så himla bra. Behöver ingen supersingelroll för att leva fullt ut, för jag lever ju redan.

Jag ler åter och faller ut lite i skratt och vet att du som mynta ordet till mig snart kanske ångrar dig…ler! För väck inte den lilla Tigrinnan som alltid är extremt nyfiken på allt och måste testa mycket. Kanske jag ska jag ändra status som supersingel och leva därefter? spännande och intressant, eller?

Mitt intresse och behov av att analysera  ger mig lite eftertanke  när jag hör människor slänga sig med olika termer. Vad vill de säga och vad står det för? Vem är dem och varför vill dem vara supersinglar? Jag ryggar tillbaka, funderar och som vanligt  tänker några extra varv.

 

Undrar  dock hur jag ska hinna vara super singel, när jag inte ens hinner vara singel!

Titt som tätt får jag små meddelande, med frågan Hej är du singel?  Blir lika imponerad varje gång av denna brillanta öppningsfras. Läs på lite för guds skull.  Det räcker nog med typ fem minuter koll av mig, så vet nog exakt alla att jag INTE är kvinnan som finner något intresse i att bemöda mig svara. Vem svarar ens?

Många vänner är allt från singel. supersingel, multisingel, extremsingel, tindersingel, dundersingel och helgsingel. Listan kan bli lång och jag jag landar åter i tankar och med bilder ( Då jag jämt tänker i bilder) Suck på riktigt, hur mycket singel kan man vara.  Jag minns när min väninna sa, lev som mig, välj å vraka å var helgsingel! Helgsingel? Är man osingel i veckorna då eller vad?

Så vad är en supersingel för dig?

Jag har läst på lite och blev lätt generad med viss bismak.

Är jag supersingel, så får jag oavsett om jag träffar någon träffa fler, intressant!

Som supersingel har jag alla rättigheter att utföra de mest gymnastiska övningar som min kropp klarar av precis när jag vill och får välja fritt. Wow vilken ära eller hur?

Jag känner en kall ilning över ryggraden och finner helt ärligt ett sting av obehag.

Som supersingel får jag träffa fler och gå på date så ofta jag vill, det får jag väl oavsett men gör man så?

Är det vad en supersingel ska förhålla sig till. Tack lov att jag aldrig satt annan status på mig själv än ” jag”.

Jag behöver heller aldrig ta hänsyn till någon och kan göra precis som jag vill?   Wow..för det är ju så livet ska vara…morr!

Nej ni kära singlar, supersinglar och dupersinglar,  Jag tackar artig men bestämt NEJ till singelpartyn, singelklubbar och singelnätverk, sitter hellre som “jag”  ensam resten av mitt  liv stel utan gymnastiska övningar.

 

Med en glimt av humor / Kram Minette

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *