Reflektioner, intervju fredag går över till lördag

Reflektioner i livet!

Sitter i köket och klockan är strax ett.  Natten har gått över från fredag till  lördag och mina reflektioner har varit många, långa, lite hit och lite dit.

Jag är väl lite av personligheten att vända, vrida, fundera, analysera och reflektera lite mer än som hör till vanligheten.

Livet rusar snabbt fram, jag stannar upp och andas. En nära vän säger ofta, andas! Jag tänker, jag andas ju för tusan hela tiden…för hyperventilera  är ett sätt att andas det med. PUNKT!

Varför just reflektioner ?

Jag har haft en del samtal denna vecka,  vissa rätt ytliga och vissa rätt djupa.  Lovade en vän som utbildar sig till journalist att ställa upp att svara på 10 raka snabba frågor om relationer i det stora hela.

Kände väl lite så där inför det men vad gör man inte för sina vänner. Sagt och gjort bara släppa sargen och le till de mest knepigaste och jobbigaste frågorna som sen ska hanteras i någon text.

Allt ska gå i tryck så kan jag inte avslöja allt här .

1 – Är du singel eller i en relation?   – Lever ensam med mina barn, svarar jag snabbt. Tänker inom mig, men du vet ju. Jag inser ju  dock att detta är standardfrågor för att kunna ställa nästa.

2 – Nämn fem ord som är viktiga för dig.

Fniss, jag ler och svarar, skapar du en tindersida för mig eller vad? Vi skrattar lite men så är det sen dags att svara.

Jag mumlar lite ” en man ska inte få veta det av mig innan, han ska servera det”. Jag hör ett VA?   Utveckla det du sa, snälla hur menar du?  Så nedan ska jag försöka få ihop det jag sa, utan att krångla till det.

Jag menar exakt  så här – En man ska ha DET, han ska se VAD, han ska känna IN och han ska hålla sitt ORD och han ska berätta vad han KÄNNER, Det är så himla enkelt.

Kan han inte det då är han inte något jag stannar upp hos. Väninnan sitter fortfarande som ett frågetecken och jag inser att för henne var det rena grekiskan, jag klappar henne på axeln och säger, ge mitt svar lite tid och du kommer hålla med.

3 –  Skulle du kunna ha  dubbel date?  

Jag – Ursäkta dubbel? Ska vi gå ut tre samtidigt? vad är det för sjuk fråga?

Hon viker sig i asgarv och säger, jag menar alltså, kan du träffa flera tills du vet vad du vill?  Alltså inte tre eller fler på samma date.

Då blir det hennes tur att sitta avlång i ansiktet när jag snabbt ger mitt svar – ja för det har jag, det blev lite rörigt men men. Sen blinkar jag och ger henne ett  stort leende och hon sitter tyst en stund, tills jag, hör så du menar att du, DU gjort det, men va tusan Minette DU? Jag bara ler och hon börjar skriva.

Så här sitter jag nu mitt i natten när många sover och en del festar loss på någon sunkig eller kanske rent av glamourös club. Jag sitter alltså här och åter fastnar i reflektioner, snacka om helghobby.

Varm Kram Minette

 

 

Kommentar

  1. Läste allt och jag förstår PRECIS vad du menar om egenskapen en man ska ha utan att vi ska behöva be om det. Du satte pricken över it.

    Fortsätt vara DU. Älskar dina reflektioner och när du delar med dig av dina känslor ”det gör dig äkta”.

    Kärlek från mig till dig ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *