Fredag, fri, vin och egen tid med dammsugaren!

Fredag, för mig som vilken dag som helst!

Fredag och många jublar äntligen nalkas ledig helg med vin och hemma pyssel. Tänk att vi uppskattar en så liten simpel dag som en fredag för att få vara lediga. Jag undrar dock hur många som är “lediga”? Jag tog ledigt hela dagen denna ljuvliga dag och fyllde dagen med att tvätta, storstäda, gå till frissan, samtal med skolan, fixa på salongen, bokföring, storhandla och köra döttrar lite hit och lite dit. Klockan är strax halv åtta och vid nio är det dags att kliva in i mammataxin igen. Så ja, visst är det härligt med fredag helg och ledigt?

Vårpyssla!

Helgen kommer nog se ut som för många av oss entreprenörer, mix av allt vi aldrig hinner, vårpyssla, rensa på gården, fixa poolen, garaget, förrådet, tvätta bilar och tusan vet inte allt och framåt söndag falla ihop som ett korthus. Så ja, ge mig ett svar, varför jubla äntligen fredag och helg?

 

Minette Tigerfalk

Älskar måndagar!

Jag älskar måndagar för att jag vet att jag inte behöver stressa runt för allt som ska fixas hemma. För jag lovar, den listan tar aldrig slut. Asså tävlingen “flest möbler, saker, kläder osv när man dör ”  vinner jag med hästlängder.

Dock inte så länge till för jag rensar och rensar och i sommar är jag i mål. Då sitter jag här och ropar i ett ekande hus, men väl organiserat sådant.

Att rensa är renade för själen men kanske undrar ni varför jag rensar? Har jag sparat för mycket, flyttat hem gamla kontor eller rent av  ska vi flytta? Tiden, tiden ger svar, för nu är det snart sommar och jag ska njuta av varenda dag, inte bara en ynka fredag för att det sen är helg.

Livsresa!

Vet ni, snart får ni lyssna och läsa om min livsresa, om att ta ansvar för sitt egna jag. Resan där jag valde er, men inte ER!

Ni som visat intresse i att få komma på VIP kvällen, kommer under kommande 10 dagar få inbjudan.

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna lediga fredag, med att hänga tvätt, ta hand om disken, hämta barn och sen falla ner i soffan för lite häng med tjejerna.

Trevlig fredag och helg! Varm Kram Minette

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *