Soligt mingel i konstens alla färger!

Soligt mingel med  härligt nära och kära!

Förra helgen var jag på ett underbart soligt häng i Saltsjö – Boo och allt var 100 perfekt.  Hemma hos underbara vännerna Nathalie Bergström och Simon Ladho fick alla känna sig väl utvalda.

Med mig hade jag väninnan Sofia Rådenholt som jag lärde känna genom just denna portal för många herrans år sen.

Båda Nathalie och Simon är två kreativa, inspirerande och gästvänliga entreprenörer och med ett driv som är få förunnat. Nathalie är VD och ägare på Bergström Public Relations, VD/ Chefredaktör på Mygate Magazin.

Det var inte bara konsten som var färgsprakande utan även värdparet stack ut med härliga mönster, färger och stora leenden.

Konstnären Max Alm – Norell!

Nedan hänger vi med konstnären Max Alm – Norell och bakom oss ser ni några av de fantastiska målningarna han skapat. De skarpa iögonfallande färgerna faller mig i smaken och jag sjunker in i en sagovärld som gör mig totalt paralyserad. För mig är det inte bara konst utan det är magi och jag undrar hur en målning kan vara så förtrollande?

Vid frågan om vilken jag tycker bäst om svarar jag ärligt att det går inte att säga för jag blev totalt såld på exakt alla.  Jag blev snabbt fångad av hans konstverk och mitt inre tog mig långt bort i tankarna för att bara låta blicken fånga varje stänk av färg för reflektion.

KARE Design, packad bil och lycka!

Jag blev inte bara såld på konsten utan hela deras hem går i mina drömmars inredning. Hade jag haft större bil så hade nog mycket mera packats in än bara skrivbord, hurts och fåtölj.

På altanen stod dessa underbara möbler från KARE Design och med ännu större bokstäver stod det  “MINETTE” på allt. Så sagt och gjort bara följa sitt hjärta och packa in i bilen och vara tacksam över all bärhjälp jag fick.

Det gröna görs sig väldigt fint på mitt hemmakontor där jag nu kan sitta och få energi från dagsljuset.  Och ni ser ju hur det gröna faller samman till inredningen. Det är lika soligt här som på deras altan och jag känner ett välbehag av lycka.

Fint eller hur? Tre favoriter jag drömmer om nu är fatet, lampan och det vackra flasksmycket. Ni ser nedan och vem kan inte älska dessa?

 

Min smak går i Rosa, lila och grönt!

Det blev många timmar av bubbel, fniss, mängder av mat och gottis. Lyx på agendan flera gånger om och bonus på det så hade jag/vi en egen chaufför med på minglet så vi kunde avnjuta de olika härligt väl kylda dryckerna från the wine agency som är vinimportörer med stort urval med kvalitet.

Min favorit är Rotary Rosé med len fruktig smak med inslag av persika, kex, nougat, smultron och blodapelsin.  Tillsammans med drycken stod jag länge vid bänken där jag kunde frossa i mängder av färgsprakande nötter från exotics snacks. Självklart åkte det ner en hel del räfflade gårdschips med jalapenó smak och jag säger åter igen suck och adjö sommarformen.

 

 

 

       

 

 

Lördag igen och solen skiner!

Lika fint väder och stark sol som förra helgen och jag drömmer mig tillbaka. Ledsen över att jag inte kunde styra om och åkt tillbaka i torsdags men mamma fyllde 88 år.

Nu sjunka ner i tanken att kanske ta tag i ett projekt som länge legat i vila men som satte fart genom just detta nätverk.

Önskar er trevlig helg  stor varm kram /Minette

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *