Voodooroom Johan carlén och mingel

Voodooroom på bästa nivå!

Det var just på Voodooroom allt hände och det blev en kväll med mycket skratt, sång, mingel och möten med mängder av fina människor. Livet när det är så där extremt bra och jag känner mig fylld av välbehag. Till kvällen i ära blev det att planera för  den kommande stora festen som äger rum om ca 10 dagar.

 

Entrén!

Tillsammans med Jessika Tessman gör vi entré på Voodooroom och blir stoppade av fotografen Jari Kantola.

 

Barhäng!

Självaste eventfixaren Johan Carlén och fantastiska Eva Rusz hänger i baren och jag välkomnas av stora varma kramar. Eva har  nu flyttat hem till Sverige vilket innebär att Loui äntligen få träffa kvinnan som såg till att han fick komma till Sverige.

Meny för alla!

På menyn erbjuds för, varm och efterrätt med en mix att passa alla. Några exempel som föll mig i smaken är bland annat stekta gröna tomater, räkor i Chili olja med vitlöksbröd. Det blev även lite bonus på det, men friterade ostbollar och sötpotatis. Varmrätt blev kalvkött, rostad vitlökssås, jalapenopeppar, majskolvar och krossad potatis.  desserten fick jag dessvärre avstå för det gick liksom inte att få ner mer mat i magen.

 

Axplock bilder från sjukt coola Voodooroom!

Nedan ser ni ett axplock av bilder från kvällen. dessvärre blev kameran hemma så kvalitén är vad den är, men vad gör det när allt var så helt magiskt perfekt?

 

Söndag!

Hit kommer jag åka många gånger och det skulle vara fint om ni finare läsare möter upp. Nu tar jag söndag med allt vad det innebär.
Stor varm kram /Minette

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *