Tänk dig en känsla av lyx Estetiska Institutet

Tänk vilken dag det blev!

Jag fullkomligt älskar att vakna på morgonen och veta om att jag snart ska blir extra ompysslad. Tänk att få sätta er i bilen för att åka mot Stockholm.  Styra upp några möten för att därefter mysa ner för totalt full avkoppling inne på Estetiska Institutet ( mitt älskade smultronställe) En lyx av välbefinnande som alla borde unna sig.

Det har varit en lång, kall och mörkt årstid som förhoppningsvis snart når sitt slut. Jag vill ha vår och med det behöver kroppen rening och investering. Min kropp har haft några extremt tuffa år, vilket lämnat spår.  Nu är det dags att  tillsammans med kost, sömn, träning och behandlingar  få investera i mig själv.

Känsla av lyx!

Jag fullkomligt älskar den gröna vackra byggnaden med den rundande stentrappan utanför entrén. Med nätta steg tar jag mig in och möts av den mest stilrena, eleganta och vackraste reception med väntrum jag någonsin skådat, en ren känsla av lyx.

Allt är så fullkomligt behagligt och vackert, med personal som är omhändertagande, välkomnande och varma. Jag möts av kramar och känner mig välkommen.

Det blev en skön genomgång av ansikte med bland annat återfukta huden och räta ut lite linjer.

På vägen ut möter jag Dr Hamid som för drygt ett år sedan opererade mina ögon. Hans leende och varma blick visar hur nöjd han är med resultatet. Vilket gör mig varm då jag känner exakt samma. Han tar sig tid med mig trots att han är fullbokad och svarar på alla mina frågor som haglar om ” vad kan jag gör med mina ben”? .

Med broschyren i hand tillsammans med all information om vad jag kan göra lämnar jag Estetiska varm i själen av lycka.

 Renuvion – wow!

Renuvion är en revolutionerande teknologi för hudåtstramning (skin tightening) som kan användas fristående eller som komplement till ett annat ingrepp som exempelvis fettsugning.

Genom en innovativ teknologi som kombinerar helium-plasma och radiofrekvens-energi (RF) stramar man upp och rivaliserar huden utan att behöva använda kirurgi.

Det är en metod som passar väl för områden med lös hud såsom mage, rygg, lår, överarmar, runt knäna och hals.

Så ja ni kära läsare, vad tänker ni? Jag älskar det redan, ler!

Kram fina ni /Minette

 

Nedan ser ni Dr Hamid Natghian  Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi och Allmänkirurgi.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *