Sessan euforisk känsla ärofyllt DU!

Sessan då nu och för alltid!

Min älskade förstfödda lilla Sessan Paulina har åter lyckan att få fira ännu en födelsedag.

Jag sitter i köket och klockan är 07.00,  jag dras tillbaka till Söndagen den 27 Januari 1991 och njuter.

Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag vet att ni är vakna och jag kan ringa för att sjunga. ( som du avskyr då du inte älskar min sångröst)

Ryser  av tanken av att livet går så fort framåt. Tanken fylls med lycka och någon slags sorgsenhet. En obeskrivlig lycka över att få vara din mamma men även en sorg över att livet bara rusar på och jag inte alltid hinner ta vara på tiden med dig som jag vill.

Att inte hinna vara den där mamman jag vill gör ont, men jag gör allt jag kan för att försöka. Att ha barn i spridda åldrar gör det svårare att vara där som mamma hela tiden.

Euforisk!

En euforisk känsla som är fylld av kärlek men inte kan beskrivas med ord. Där och då trodde jag att det inte gick att älska mer än så men så fel jag hade. Jag älskar dig Sessan mer än vad jag kunde drömma om då, för varje steg, utmaning, kamp och lycka du tar blir man stolt och fylls med ännu mera kärlek.

Ett stort varm hjärtligt grattis till dig min älskade dotter, fina paket ligger och väntar!

Boken “vårt barn”!

Jag bläddrar i boken vårt barn och jag småler över allt jag skrivit. I boken kan jag läsa om din förlossningen,  ditt dop, dagen du föddes, dina födelsedagar och om  dina jular ända upp till du fyllde fem.

Vilka kom ivrigt, vilka firade dig och vilka lekte du med som en liten Sessan. En typisk Minette redan då, allt skulle noteras för att göra minnen ännu starkare, vilket det faktiskt och har gjort.

Älskar dig då nu och för alltid, min Sessan!

Nedan bilder från då till nu!

Fina läsare!

Nu hjälps vi åt att fylla hennes dag med lycka skratt och hälsningar.

Vart ni än er så utbringar ni en skål för henne livet och för ert liv och de nära runt om!

Kram från en stolt mamma!

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *