Rosa Oktober 2017 fuckcancer.

Rosa Oktober 2017 fuckcancer.

Rosa oktober.

En månad där vi alla visar och tänker  på drabbade och deras anhöriga. 07.27 i morse fick jag det sms jag inte önskat.

Ytterligare en allt för ung människa lämnar jorden allt för tidigt. Tårarna rinner ner och allt som händer runt om i övrigt suddas bort.  I dag dör på tok för många människor i denna hemska vidriga sjukdom. Vi vill alla finnas till.

Men tror många känner som mig, att vi inte räcker till. Vi når inte fram, det blir inget stopp, CANCER är så fruktansvärt och rädslan man bär är obeskrivbar. Stanna upp, lev i nuet, va tacksam och ta inget eller ingen för givet. Tillsammans i kampen blir vi starkare.

Stöd bröstcancerfonden   https://www.cancerfonden.se/rosabandet

Med kärlek / Minette

 

 

7 kommentarer

  1. Hej Alex, Tack för din fråga, det var ett väntat besked men behövdes prövas först.Polis & åklagare lägger ner pga att förtalsbrott inte lyder under allmänt åtal.Jag kan nu välja att driva det vidare under enskilt åtal.En kostsam och energikrävande process. Så följ mig här på bloggen så får du se hur jag går vidare. Ha en härlig helg, kram Minette

 1. Det vore intressant att få veta hur du tog över kontraktet. Min misstanke är att Christina hyrt ut i andra hand under lång tid och att hyresvärden tröttnade tillslut.
  Tycker också det verkar som att hon försöker frigöra sig från den skulden genom att hänga ut dig och därmed lägga fokus på någon annan.

  1. Hej Linda, tack för att du hittat in på min blogg,Förlåt för sent svar, men mitt mående är inte som det borde pga av detta. Tack för dina rader, i dagsläget svarar jag inte på alla detaljer, men vore trevligt att sätta sig på ett cafe´ och där kan du ta del och bilda dig din uppfattning, så är jag, ler! Du hittar mig även på facebook och IG, under Minette Tigerfalk såklart. Hoppas vi ses, varma kramar Minette

   1. Hej Minette!
    Tack för ditt vänliga svar.
    Jag har inte IG och använder mycket sällan Facebook. . .
    Har begränsat mitt användande av sociala medier efter en utmattning. Men om du vill kan du maila mig på adressen jag uppgivit i samband med kommentaren, så kan jag skriva några rader tillbaks till dig utanför offentligheten. Kram tillbaks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *