Poolhänget och det liv jag älskar

Poolhänget med de kära! 

Poolhänget med mina hantlar är väl exakt vad jag saknat den sista tiden. Det gråa November gör mig frusen och jag vill ha sommar. Visst jag älskar julen och med det vill jag säga December månad.  Lite vinterkänsla  även under sportlovsveckan är helt okej men allt däremellan får gärna vara varmt och med mängder av sol. Jag saknar mina träningsrutiner speciellt tidiga mornar vid poolen. Förra veckan skulle mitt lilla hemmagym stå färdigt men det fanns ingen tid över. Så jag blickar på att få det klart på onsdag istället. 

Visst är väl sommaren härlig även om vinter är okej? Vem vill inte sitta vid poolen och hänga? 

 

Träning

Mitt hem är mitt GULD!

Att få leva och bo med skogen intill och en skön lummig tomt med en liten pool  där hela familjen kan känna ro är för mig mer än  GULD värt.  Mitt hem och min återhämtningsarena där jag umgås i det riktiga livet med de äkta vännerna. Livet går i cykler ibland upp och ibland ner. Entreprenörskapet har toppar och dalar och hälsan lika så. Jag har under mina år som företagare fått uppleva så mycket. Tuffa besked ska tas, glada framgångar ska firas och  personal ska anställas. Vissa ska varslas och en del rent av sägas upp på grund av saklig grund. Det är TUFFT oavsett anledning.

Bli ett!

Det är lätt att bli ett med personal och jag hade lätt att tycka så mycket om de anställda. Det blir ibland svårt att skilja på anställd kollega och vän. Genom tiderna har det varit många anställda. Jag kan nog säga att jag haft både väldigt bra anställda och mindre bra.  Jag har mycket att berätta om hur det kan se ut med anställda så ni får följa med här för att både få ta del av riktigt fina och rörande berättelser och en hel del helt hysteriskt galna.  Jag dras tillbaka till en antal år sedan och småfnissar lite år hela gänget. Vilken liga säger jag bara och tack gud att jag kunde dra hem och träna ut mig på den tiden. 

 

 

Nu ska jag fånga denna sköna måndag köra igenom kroppen för hälsan skull och sen bara ha det bra. Stor kram till er rara läsare / Minette

 

Kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *