Stockholm Beauty Week 2020

Stockholm Beauty Week en tid för min bransch!

Stockholm Beauty Week och och den drivna kvinnliga entreprenörer Maria Forssén  bjuder in. Maria kom in i mitt liv för många år sedan via vår gemensamma Eskilstunavän,  Sofie Munke. Vi utförde ett arbete tillsammans och sen dess har det varit en självklarhet för mig att delta. Maria en sann förebild för  mig och många andra  entréprenörer och allt fler ansluter runt om henne, av kärlek och respekt.

Säkrat avstånd!

Maria välkomnar till ny och luftigare avståndssäkrad arena på  kongresshotellet mitt i City – Stockholm Waterfront.
En yta på hela 2200 kvm välkomnar gästerna till de två stora mässhallarna och de tre stora entrélounger och alla med separata entréer.  Mycket bra jobbat för ni följer alla regler och iaktar mesta möjliga försiktighet och omdöme.
ni tar Covid – 19 på största allvar. Tack! En förebild för många i  alla branscher.

 

Gold Touch tilltalar mig!

En micro needling metod med nanotunna nålar belagda med 24 karat guld så näringsämnena lättare tränger ner i huden.

Den påverkar cellförnyande och ger en direkt spänst och lyster till huden.

Nyfiken? Besök  SkinMedical i Stockholm för frågor och behandling, ni kommer inte bli missnöjda. God service god behandling.

Ta väl hand om er varm kram Minette

 

2 kommentarer

 1. Det här gör mig lite irriterad. Ni använder inte nanotunna nålar. Det skulle vara helt omöjligt.

  Teknisk nanovetenskap. Det handlar om teknik där den karakteristiska längden lämpligen uttrycks i nm (nanometer), det vill säga 10-9 m. Det motsvarar några få atomdiametrar. Så små objekt kan man inte se utan mycket speciella instrument och du kan absolut inte hålla i det.

  Nanometer, nm, är en längdenhet och motsvarar en miljarddels meter. SI-prefixet “nano” (n) betyder således 10-9. 1 nm =10-9 meter = 0,000 000 001 meter. (Nanometer används ofta inom naturvetenskap för att beskriva sträckor på molekylnivå och avstånd i kristallstrukturer.)

  Delar man ett hårstrå på längden 80 000 gånger får man en 1 nanometer tunn osynlig tråd.

  Nanotekniken sysslar med objekt mindre än 100 nanometer. Den frambringar alltså de minsta ting som någonsin tillverkats av människohand. Om en liten nanopartikel förstoras till en loppas storlek skulle motsvarande uppblåsning av loppan få den att bli stor som en Tyrannosaurus rex.

  Jämför vi istället med något du känner till, DNA, och en spiral består av cirka tio baspar per varv i DNA-spiralen. Varje sådant varv har en höjd av cirka 3,4 nanometer, diametern på spiralen är cirka två nanometer. Alltså en spiralstruktur med två nanometers tjocklek och en höjd av cirka 3,4 nanometer per varv omfattande cirka tio baspar. Förstår du nu hur stor en spiral är jämfört med en nanometer?

  Snälla sluta upp med att använda vilseledande ord i er marknadsföring som låter moderna och får era kunder att tro att de får en produkt som för det första är omöjlig att få och för det andra om de hade kunnat få den så kan jag garantera att de inte hade velat ha det för de har till och med lyckats passera den annars så svårforcerade blod-hjärnbarriären för nanopartiklarna är så små, faktum är att det inte finns något som är mindre och man använder nanopartiklar för att bygga atomer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *