Sorg, bearbeta och hitta en egen väg

Sorg och jag väljer min väg att bearbeta!

Sorg? ja den enormt och jag vet inte hur jag ska gå vidare. Tyngden i mitt bröst är obeskrivbar och smärtan som är där exakt hela tiden gör så ont.

Att förlora min älskade man, så ung, så många år för tidigt, att förlora pappan till mina barn och  husse till våra älskade djur, hur ska jag kunna trösta, hur ska jag kunna se livet som livet borde vara?

Trots all smärta och sorg så ge jag inte upp, jag kommer ALDRIG tillåta mig falla så djupt att jag inte kan resa mig.

Jag har en inre extra styrka och jag vet att de 3.5 års vidriga resa  vi genomlidit kommer ses med andra ögon, men det kommer att ta tid och det tillåter jag mig.

Jag har ett löfte att följa!

Robert skrev väldigt många brev som påminner mig om våra gemensamma mål och löften.

Brev där han ber mig följa min väg att bearbeta min sorg och förlust så som jag vill och så som det passar mig.

Just nu finns inte min ork att skriva så mycket, men jag vill ändå berätta lite om att vi lever men det är inte mer.

En del av mitt sorgearbete är att fortsätta hjälpa andra!

Genom att rensa hemma, sälja av det lilla jag har så får jag en chans att hjälpa och med det må lite bättre.

På facebook har jag en grupp som heter Eskilstuna hjälper, ansök  gärna om medlemskap där och se vad jag söker för att mätta många barns magar samt samla in julklappar.

Vill du bidra genom att köpa något? Håll koll där eller här på bloggen.

Ta hand om er och följ gärna kommande inlägg om våra resor under 3.5 år. Det kommer hända mycket, jag har ju lovat min älskade man, mina döttrar och framför allt – MIG SJÄLV!

varm kram /Minette

 

 

 

 

 

8 kommentarer

 1. Jag saknar min bästa vän Robert otroligt mycket!
  Men kan inte sätta mig in hur tufft det hela är för familjen Tigerfalk som saknar Robert massor♥️❤️♥️
  Säger som Mattis i Ronja. Han fattas mig♥️

 2. Min kära pch nära Minette! Du var alltid en person som man ville se upp till.Stark,snygg,motiverande. Även när vi splittrades pga olika omständigheter du var och stannar för mig en exempel av mod,styrka,livsglädje för mig.
  Du skriver so fint och jag känner all smärta med dig. Du har din familj att leva för och ditt liv. Och jag vet du ska göra ditt bästa för er alla. Kag sörjer med er pch jag ser fram emot din bok. Jag ser fram emot att hålla den i mina händer och läsa den. Det ska ska vara min väg att bearbeta all din smärta med dig. Jag beklagar sorgen! Varje dag jag var med er och öppnade Fb i väntan att jag ser glädjande nyheter från er.ni blev en del av mitt liv sista tiden. Jag känner all din smärta just nu men jag vet du ska hitta din väg att bearbeta den inte bara för din skull för Roberts skull med. Som sagt jag ser fram emot din bok och kan inte vänta att kunna köpa den.tänler på er och skickar styrkekramar till dig och hela din familj.Hälsa Paolina speciellt från mig.
  Mvh,Natalja

 3. Tänker på dig o din familj varje dag. Förstår att det är tufft för er och att er saknas av Robert är enorm.
  Du vet att jag finns här för dig.
  Massor med kramar till er alla ❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Sköt om er så gott det går. Tror att sorgen aldrig försvinner men man lär sig förhoppningsvis att leva med den. Men det måste bara extra svårt här och nu när hela samhället kämpar för att hålla näsa över ytan och det blir svårt att hitta ljusglimtar från externa platser än er inresta krets.

  Sköt om er!

 5. Kära Minette,det finns inga ord som är så starka att dom kan göra sorgen lättare att bära. Tänker på dej och flickorna och skickar kramar med kärlek till er..Va rädda om er i denna hemska tid vi lever i idag ❤️❤️

 6. Vad fint att ha breven och fint att du delar. Det här är trots allt något som många går igenom. Det blir inte mindre smärtsamt för att det sker senare i livet när barnen har blivit lite äldre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *